Η ιστορία δείχνει ισορροπία και over

08:33 17/9/2019 - Πηγή: To10.gr

Στην Αγία Πετρούπολη στρέφεται το ενδιαφέρον μας και στη διοργάνωση της όμορφης ρωσικής πόλης, που διεξάγεται σε σκληρή επιφάνεια και φυσικά σε κλειστή εγκατάσταση.

Ο Ντούντι Σέλα είναι εκεί και θα αντιμετωπίσει τον Ρικάρντας Μπεράνκις με στόχο την πρόκριση στους “16”. Ξεκίνησε πολύ καλά τον Σεπτέμβρη ο Ισραηλινός, φτάνοντας στον τελικό του Κασί, ωστόσο εκεί δεν μπόρεσε σε καμία περίπτωση να γίνει ανταγωνιστικός και ηττήθηκε με 6/1, 6/0 από τον Τζο Τσονγκά.

Μέχρι τον τελικό ξεχώρισε η νίκη του επί του Λούκας Ρόσολ με 6/3, 6/2, που ήρθε απρόσμενα εύκολα. Ο Μπεράνκις αποκλείστηκε στους

“64” του US Open από τον Καρένιο Μπούστα και από τις 29/8 έμεινε εκτός αγώνων. Ισορροπία στα μεταξύ τους, με 3-3 νίκες, ενώ σε τέσσερις από τους έξι αγώνες τους είχαμε τουλάχιστον 19 γκέιμ.

Υπάρχει καλή πιθανότητα για over εδώ. Ο Σέλα είναι βετεράνος, στα 34 πια, αλλά όταν είναι ξεκούραστος βγάζει ενέργεια. Έδωσε μόνο ένα ματς το τελευταίο δεκαήμερο για το Ντέιβις Καπ, οπότε δεν έχει ζήτημα κόπωσης. Ο Μπεράνκις ανέκαθεν ασταθής, δεν δικαιολογείται να είναι φαβορί του 1.30 με απραξία 20 ημερών και ισορροπημένη παράδοση με τον συγκεκριμένο αντίπαλο. Δεν θα είναι έκπληξη αν δυσκολευτεί ο Λετονός.

Πηγή: Bet-hoven.net

Keywords
Τυχαία Θέματα