Η ΕΠΟ κλείνει τις Πειθαρχικές Επιτροπές της

22:02 16/3/2020 - Πηγή: To10.gr

Μετά την αναστολή της λειτουργίας των Δικαστηρίων ανά την χώρα, η ΕΠΟ εναρμονίστηκε και ανακοίνωσε ότι δεν θα λειτουργήσουν οι Πειθαρχικές Επιτροπές της. Οι συνεδριάσεις που είχαν προγραμματιστεί για αυτή την εβδομάδα αναστέλλονται επ’ αόριστον και θα οριστούν μετά τη λήξη των μέτρων για τον περιορισμό του κορωνοϊού.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΟ:

«Ανακοινώνεται ότι, σε συμμόρφωση με τα μέτρα της Πολιτείας και

την αναστολή λειτουργίας των δικαστηρίων, οι προγραμματισμένες για την 17η Μαρτίου 2020 συνεδριάσεις του Μονομελούς Διαιτητικού Δικαστηρίου Ποδοσφαίρου της Ε.Π.Ο. στις 17/03 και της Πρωτοβάθμιας Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΟ στις 19/03, ματαιώνονται.- Οι προς εκδίκαση εγγεγραμμένες στα σχετικά πινάκια υποθέσεις θα προσδιορισθούν σε νέα δικάσιμο, με το πέρας των μέτρων προστασίας για τον covid-19».

Μοναδική εξαίρεση στην απόφαση της ΕΠΟ είναι η Επιτροπή Εφέσεων, η οποία θα συνεδριάσει την Τρίτη (17/3) και θα ασχοληθεί με την ανάκληση του πιστοποιητικού της Ξάνθης. Ωστόσο, για να αποφευχθεί ο συνωστισμός στην αίθουσα του Διοικητικού Συμβουλίου της Ομοσπονδίας, οι δικηγόροι θα συμμετέχουν μέσω της τηλεδιάσκεψης.

Keywords
Τυχαία Θέματα