Η επιστροφή Ροντρίγκο και το «ανέβασμα» των τεσσάρων μικρών

17:48 8/10/2020 - Πηγή: To10.gr

Οι πολλές απουσίες διεθνών ποδοσφαιριστών από τις προπονήσεις του ΠΑΟΚ, ανάγκασε τον Αμπέλ Φερέιρα να πάρει την απόφαση να ανεβάσει τέσσερις ποδοσφαιριστές από τις ακαδημίες για να μπορέσουν να γίνουν καλύτερα οι προπονήσεις.

Πρόκειται για τους Κουλιεράκης, Γιαξής, Τάχατος και Μανωλιούδης, που θα προπονούνται με την Α Ομάδα στο πλαίσιο της σταδιακής ένταξης των ποδοσφαιριστών των τμημάτων υποδομής στην πρώτη ομάδα.

Το αγωνιστικό τμήμα του Δικεφάλου

επέστρεψε το πρωί της Πέμπτης (8/10) στις προπονήσεις, μετά το απαραίτητο ρεπό των προηγούμενων ημερών. Από τη Νέα Μεσημβρία απουσιάζουν οι Μιχαηλίδης, Τζόλης, Γιαννούλης, Μιχάι, Ελ Καντουρί, Ίνγκασον, Τσιγγάρας και Τσόλακ, λόγω των υποχρεώσεων που έχουν με τις εθνικές ομάδες του.

Το πρόγραμμα ξεκίνησε με τρέξιμο και σπριντ, συνεχίστηκε με παιχνίδι κατοχής, ενώ ολοκληρώθηκε με τουρνουά τριών ομάδων σε υψηλή ένταση. Ο Χοσέ Κρέσπο συνέχισε με θεραπεία, ενώ ο Ροντρίγκο Σοάρες έβγαλε το μεγαλύτερο μέρος της προπόνησης.

Ο Βραζιλιάνος μπακ θα υποβληθεί σε τεστ ετοιμότητας το Σάββατο (10.10). Την Παρασκευή (09.10) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 10:30 στη Νέα Μεσημβρία».

Keywords
Τυχαία Θέματα