«Η Ελλάδα διαθέτει τον κορυφαίο παίκτη του τουρνουά»

14:20 30/8/2019 - Πηγή: To10.gr

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι ο αναμφισβήτητα ο καλύτερος παίκτης για την Ελλάδα σε αυτό το Παγκόσμιο Κύπελλο και πολλοί θεωρούν ότι είναι και ο κορυφαίος σε ολόκληρο το τουρνουά.

Αυτό υποστηρίζει και η Αμερικανική ιστοσελίδα «The Ringer» που σε αφιέρωμα της για την Ελλάδα και τον «Greek Freak» θεωρεί πως ο παίκτης των Μιλγουόκι Μπακς θα κάνει τη διαφορά ανάμεσα στους υπόλοιπους σταρ της

διοργάνωσης.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ιστοσελίδα για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο:

«Διαθέτουν τον αναμφισβήτητα κορυφαίο παίκτη του τουρνουά, αυτός που ονομάστηκε MVP στην καλύτερη επαγγελματική λίγκα παγκοσμίως!», ανέφερες αρχικά και συνέχισε:

«Οι περισσότερες ομάδες δεν θα μπορέσουν να κάνουν κάτι, αν ο Αντετοκούνμπο αποφασίσει να σκοράρει 30 πόντους σε κάθε ματς.

Ο Γιάννης αλλάζει τα πάντα για την ομάδα του σε ένα τουρνουά όπως το Παγκόσμιο Κύπελλο. Εξηγεί απόλυτα γιατί υπάρχει τόση προσοχή πάνω στην Ελλάδα, όπως επίσης γιατί αυτή συγκαταλέγεται μεταξύ των διεκδικητών ενός μεταλλίου. To 2019 όμως μπορεί απλώς να αποτελέσει τον πρόλογο για την Ελλάδα. Δεν είναι δύσκολο να φανταστεί κανείς και τους τέσσερις Αντετοκούνμπο να την οδηγούν στο κοντινό μέλλον…».

Keywords
Τυχαία Θέματα