Η δικαίωση των… λαλάκηδων για Τσιμίκα και Λίβερπουλ

14:22 10/8/2020 - Πηγή: To10.gr

Ήταν 1η Αυγούστου και ο ήλιος έκαιγε… Βγήκα στο μπαλκόνι και ατένισα το πέλαγος. Απέραντιο γαλάζιο. Έριξα την βουτιά μου στην πισίνα, άναψα το πούρο μου και είπα να ρίξω και μια ματιά στις αθλητικές ειδήσεις. Ως γνωστόν εγώ, ο Βασίλης ο Δεκάρικος, ενημερώνομαι για όλα καθημερινώς, σφαιρικώς, οριζοντίως και πλαγίως.

Για αυτό και φτάνοντας στα Ιβάν MEDIA, τους γνωστούς… λαλάκηδες ενημερώθηκα για ένα αστείο ακόμη και ως σενάριο.

Βλέπετε εκείνη την μέρα

είχε βγει στο προσκήνιο η πληροφορία πως μια από τις ομάδες που παρακολουθεί τον Τσιμίκα και θέλει να τον αποκτήσει είναι η Λίβερπουλ.

Ευτυχώς όμως αναγνώστη μου δεν έπεσα στην παγίδα των «ερυθρολεύκων», και διαβάζοντας τα Ιβάν MEDIA κατάλαβα πως ήταν αστείο. Αφού γέλασα με τις «αποκαλύψεις» των… λαλάκηδων κράτησα στην μνήμη μου το ξεκίνημα του κειμένου σε ένα από τα παραρτήματα των Ιβάν MEDIA.

«Απίστευτο κι όμως αληθινό… Όχι ως γεγονός, αλλά έστω ως σενάριο! Ο Τσιμίκας, που μέχρι τώρα έχει μεταγραφεί στις μισές ομάδες της Ευρώπης, βρίσκεται στο μικροσκόπιο του Γιούργκεν Κλοπ που αναζητεί έναν αριστερό μπακ για τη Λίβερπουλ».

Τα… παιδιά του Ιβάν ειρωνεύονταν τον Τσιμίκα και τις πληροφορίες γιατί ως γνωστόν όσα έχει πετύχει στην Ευρώπη ο ΠΑΟΚ του Ιβάν δεν τα έχει πετύχει κανείς. Τι πορείες, τι προκρίσεις, τι νίκες τεράστιες, τι σεντόνια έχει κουνήσει στο Τσάμπιονς Λιγκ και βέβαια τι τεράστιες πωλήσεις έχει κάνει ο Ιβάν! Τι να λέμε τώρα.

Λίγες μέρες μετά λοιπόν από τα… γελάκια των «λαλάκηδων», ο Κώστας Τσιμίκας είναι στο Λίβερπουλ για να υπογράψει επικό συμβόλαιο με την πρωταθλήτρια Αγγλίας και να ολοκληρώσει ένα σπουδαίο deal του Ολυμπιακού.

Αλλά μην τα πιστεύετε αυτά, τα Ιβάν MEDIA λογικά θα αναφέρουν πως ο Τσιμίκας πήγε στο Λίβερπουλ για δωρεάν εξετάσεις καθώς στον Ολυμπιακό δεν έχουν λεφτά για να πληρώσουν! Τι όχι;

Keywords
Τυχαία Θέματα