Η… χάρη του ιδιοκτήτη των Χιούστον Ρόκετς

00:56 13/4/2020 - Πηγή: To10.gr

Έχουμε πανδημία, ο κόσμος δεν έχει δουλειά, όμως αυτό δεν σημαίνει πως κάποιο από τους οικονομικά ισχυρούς ανθρώπους ανά τον κόσμο σκέφτονται και με το παραπάνω αυτούς που έχουν απέναντί τους. Τι εννοούμε; Πάρτε για παράδειγμα τον Τίλμαν Φερτίτα, ιδιοκτήτη των Ρόκετς, ο οποίος ήδη έχει βάλει σε διαθεσιμότητα αρκετό από το προσωπικό του.

Ο Τίλμαν Φερτίτα μιλώντας στο «Fox News» ανέφερε μεταξύ άλλων πως, «Έζησα την κρίση του 1987, την κρίση του 2000 και την κρίση του 2008. Όταν θέτεις τους υπαλλήλους σου σε διαθεσιμότητα

νωρίς-νωρίς, τους κάνεις χάρη γιατί είναι οι πρώτοι που μπαίνουν στη σειρά των ανέργων. Είναι ένα τρικ που έμαθα πριν από πολλά χρόνια.

Σκεφτείτε το, έχω καζίνο, ενυδρεία, μια ομάδα μπάσκετ, επιχειρήσεις σε όλο τον κόσμο και όλες είναι κλειστές. Είναι σαν μια ταινία επιστημονικής φαντασίας που δεν μπορείς να πιστέψεις. Αυτό που δεν καταλαβαίνει ο κόσμος είναι ότι όλοι πληρώνουμε παλιούς λογαριασμούς με σημερινά χρήματα. Οι μισθοί που πληρώνω σε έναν μήνα είναι 100 εκατομμύρια ή αν προτιμάτε 1.5 δισεκατομμύριο ετησίως».

Keywords
Τυχαία Θέματα