Η αρχή του τέλους για Ντουράντ-Γουόριορς: Στη Νέα Υόρκη ο KD

19:03 26/6/2019 - Πηγή: To10.gr

Αυτό που έμοιαζε με ενδεχόμενο, είναι πλέον δεδομένο. Το γυαλί ανάμεσα σε Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς και Κέβιν Ντουράντ ράγισε κατά την τελευταία σεζόν και για πολλούς έσπασε με τον τρόπο που του συμπεριφέρθηκαν οι περσινοί πλέον πρωταθλητές από τον πρώτο κιόλας τραυματισμό του στα μέσα των playoffs.

Ο 2 φορές πρωταθλητής ΝΒΑ, 2 φορές MVP των τελικών και 10 φορές All Star, φαίνεται πως παρά τον πολύ σοβαρό του τραυματισμό

που θα τον αφήσει εκτός δράσης για όλο το 2019, έχει αποφασίσει να αναζητήσει αλλού τις τύχες του.

Σε αυτό έρχεται να προσδώσει και η τελευταία πληροφόρηση από τα Μέσα της άλλης όχθης του Ατλαντικού και τον έγκριτο Άντριαν Βονιαρόφσκι που αναφέρει πως ο Ντουράντ βρίσκεται ήδη στη Νέα Υόρκη μαζί με τον ατζέντη του.

Ο KD από την 1η Ιουλίου θα είναι unrestricted free agent, αρνούμενος να ενεργοποιήσει τον όρο που προβλέπει να πάρει 31.5 εκατ. δολάρια του χρόνου και ήδη έχει αρχίσει συζητήσεις με άλλες ομάδες οι οποίες παραμένουν ωστόσο μυστικές. Η φημολογία εδώ και μεγάλο διάστημα όμως οργιάζει και φέρει τους Μπρούκλιν Νετς και τους Νιου Γιορκ Νικς να είναι οι πιθανότεροι προορισμοί για τον Ντουράντ αφού έχουν αμφότεροι τον απαιτούμενο χώρο στο salary cap, με τους Νετς ωστόσο να είναι πιο… ελπιδοφόρα προοπτική αγωνιστικά.

Golden State Warriors star Kevin Durant has declined his $31.5M player option and will become an unrestricted free agent, league sources tell ESPN. Durant and his business manager Rich Kleiman are in New York, evaluating free agency options. So far, process has stayed private.

— Adrian Wojnarowski (@wojespn) 26 Ιουνίου 2019

Ο Ντουράντ μάλιστα επιλέγει να αφήσει στην άκρη αρκετά εκατομμύρια δολάρια προκειμένου να κάνει ένα νέο ξεκίνημα στην καριέρα του. Συγκεκριμένα στους Γουόριορς θα είχε την ευκαιρία να υπογράψει νέο 5ετές συμβόλαιο με συνολικές απολαβές που θα έφταναν τα 221.3 εκατ. δολάρια, ενώ με τη νέα του ομάδα, όποια και αν είναι αυτή, θα πάρει 164 εκατ. δολάρια για συμβόλαιο τεσσάρων χρόνων.

Photo credits: Clutchpoints

Keywords
Τυχαία Θέματα