Η ανάλυση του Μαρτίνς για την Μπασάκσεχιρ

11:34 11/8/2019 - Πηγή: To10.gr

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει την προετοιμασία του για την ρεβάνς με την Μπασάκσεχιρ το βράδυ της Τρίτης στο Καραϊσκάκη και ο τεχνικός της ομάδας του λιμανιού, Πέδρο Μαρτίνς δίνει μεγάλη βαρύτητα στην ανάλυση του τρόπου παιχνιδιού της τουρκικής ομάδας.

Μάλιστα αυτό που πρέπει να σημειωθεί είναι πως ο Πορτογάλος κόουτς θεωρεί, έχοντας παρακολουθήσει πολλά ματς της Μπασάκ, πως η τουρκική ομάδα είναι πιο επικίνδυνη εκτός έδρας.

Γι’ αυτό τον λόγο άλλωστε ο Μαρτίνς

ζητά μεγάλη προσοχή από τους παίκτες του θεωρώντας πως η αντίπαλος του Ολυμπιακού είναι ομάδα που βασίζει το επιθετικό της παιχνίδι στις κόντρες, όταν αγωνίζεται εκτός έδρας.

Ο Μαρτίνς θα δείξει και πάλι βίντεο στους ερυθρόλευκους, ζητώντας καλή αμυντική λειτουργία και γρήγορες επιστροφές, ώστε να μην βρουν οι Τούρκοι ελεύθερους χώρους για να βγάλουν αντεπιθέσεις.

Ο Πορτογάλος προπονητής του Ολυμπιακού έχει επίσης εστιάσει στις «δεύτερες μπάλες» καθώς θεωρεί πως οι ερυθρόλευκοι είχαν πρόβλημα σ’ αυτό το κομμάτι του παιχνιδιού στην αναμέτρηση της Πόλης.

Ο Μαρτίνς έχει λοιπόν ζητήσει από τους παίκτες του να είναι πιο προσεκτικοί σε ότι αφορά το συγκεκριμένο θέμα, προκειμένου να μην επιτρέψουν στην τουρκική ομάδα να κερδίσει μέτρα στο γήπεδο.

Είναι δεδομένο πως ο τεχνικός του Ολυμπιακού θεωρεί πολύ δύσκολο το παιχνίδι της Τρίτης και τονίζει συνεχώς στους παίκτες του πόσο επικίνδυνη είναι η Μπασάκσεχιρ στα εκτός έδρας παιχνίδια.

Ζητάει διαρκώς από τους ερυθρόλευκους να είναι συγκεντρωμένοι για ν’ αποφύγουν τα λάθη και θεωρεί πως ο Ολυμπιακός πρέπει να πιέσει την Μπασάκ για να πετύχει το γκολ που θα τον φέρει πιο κοντά στην πρόκριση στην επόμενη φάση.

Keywords
Τυχαία Θέματα