«Η ΑΕΚ φαβορί για τον Ινσούα»

13:32 20/4/2020 - Πηγή: To10.gr

Ολόκληρο σήριαλ έχει γίνει το θέμα του Εμάνουελ Ινσούα. Ειδικά μετά τις τελευταίες δηλώσεις του παίκτη, που έβαλαν… μπουρλότο στην υπόθεση και τη νέα τοποθέτηση του Αργεντινού, που προσπάθησε να τα… μαζέψει.

Λίγες μέρες μετά προέκυψαν δημοσιεύματα για τον Ολυμπιακό και το πθανό ενδιαφέρον του Μαρτίνς για τον παίκτη. Ως εναλλακτική λύση για το ρόστερ, αφού

ο Ινσούα αποτελεί έναν πολύ αξιόπιστο μπακ, που βρίσκεται χρόνια στην Ελλάδα και γνωρίζει πρόσωπα και καταστάσεις. Ο Ολυμπιακός μπήκε και αυτός σε μια μακρά λίστα φημολογίας γύρω από τον ποδοσφαιριστή. Μια φημολογία που έχει μπλέξει αρκετό ΠΑΟΚ όλο το προηγούμενο διάστημα, αλλά και την ΑΕΚ.

Είναι τόσο έντονες οι φήμες για τον Εμανουέλ Ινσούα και το μέλλον του που μπορεί να το βρει κάποιος και να το ποντάρει ακόμα και στο στοίχημα.

Ελλείψει αγώνων, αρκετές στοιχηματικές εταιρείες δίνουν στους παίκτες επιλογές για ειδικά στοιχημάτα, μεταξύ των οποίων και πιθανές μεταγραφές ποδοσφαιριστών σε άλλες ομάδες. Και από τη στιγμή που οι τεχνικοί διευθυντές, φίλοι μου, δεν έχουν και πολλές δουλειές τελευταία για να μου λένε τι κάνουν και εγώ να σας τα μεταφέρω, είπα να ψάξω λίγο το συγκεκριμένο θεματάκι.

Ο τίτλος του κειμένου, λοιπόν, προέρχεται από τα… στοιχήματα. Μπορεί να φαίνεται σαν έκπληξη, αλλά αυτή τη στιγμή η ΑΕΚ παρουσιάζεται ως φαβορί για να αποκτήσει τον Ινσούα. Με δεύτερο τον Ολυμπιακό και τρίτο τον ΠΑΟΚ, ο οποίος τον περασμένο Δεκέμβριο είχε βάλει τον Αργεντινό πολύ ψηλά στη λίστα του αν κατάφερνε να πουλήσει τον Γιαννούλη.

Η αλήθεια είναι πως και οι τρεις ομάδες πιθανότατα θα πάνε για αριστερό μπακ το καλοκαίρι. Ο Ολυμπιακός εφόσον πουλήσει τον Τσιμίκα ίσως να πάει και για δύο παίκτες, ο ΠΑΟΚ περιμένει πρόταση για τον Γιαννούλη και θα βγει στην αγορά για να πάρει παίκτη, η δε ΑΕΚ πιθανότατα θα αποδεσμεύει τον Νίκλας Χουλτ και θα ψάξει για παίκτη είτε ως εναλλακτική του Λόπες, είτε για να διεκδικήσει τη θέση.

Αυτό που κάνει εντύπωση, πάντως, είναι πως πλέον λίγοι είναι εκείνοι που δίνουν πιθανότητες παραμονής του Ινσούα στον Παναθηναϊκό. Για να σας δώσω και το ρεπορτάζ και να μη σας αφήσω έτσι, σας λέω πως μόνο ένας τρόπος υπάρχει να γυρίσει η κατάσταση υπέρ των πράσινων. Και αυτός ο τρόπος έχει να κάνει με τον Αλαφούζο.

Αν ο μεγαλομέτοχος του Παναθηναϊκού αποφασίσει να τα πει ο ίδιος με τον Αργεντινό, τότε μπορεί να υπάρξει ανατροπή. Αν δε γίνει αυτό το ραντεβού, απλά ο έμπειρος μπακ θα αλλάξει φανέλα το καλοκαίρι. Γιατί υπάρχουν άνθρωποι γύρω από τον Αλαφούζο που ούτε… ζωγραφιστούς δε θέλει να τους βλέπει.

Keywords
Τυχαία Θέματα