Η ΑΕΚ έχει την υπογραφή του

14:43 27/6/2019 - Πηγή: To10.gr

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης πέρυσι ήταν μια περίεργη ιστορία. Δεν είχε καλές σχέσεις με τον Νίκο Λυμπερόπουλο εξ’ αρχής. Από τον Παναθηναϊκό. Και επηρεάστηκαν οι σχέσεις τους και στην ΑΕΚ.

Αναμενόμενο θα πω. Οι μεταγραφές είχαν κάποιες την έγκριση του, αλλά δεν έγινε από επιλογή του. Και το κυριότερο, είχε να διαχειριστεί μια ΑΕΚ Πρωταθλήτρια με ψηλά τον πήχη σε όλα. Στην πρώτη προπόνηση

πήγε μόνο με τον Οικονόμου…

Τώρα ο Μιγκέλ Καρντόσο έχει καλή συνεργασία και καλά αποτελέσματα με τον Λύμπε. Η ανάγκη τους έφερε να τρέξουν άμεσα για να υπάρχουν όσα χρειάζονται άμεσα από την αρχή. Επτά μεταγραφές έχει κάνει η ΑΕΚ, οι έξι θα είναι σήμερα στα Σπάτα.

Παουλίνιο, Ζεράλδες, Σιμάο είναι επιλογής του. Για τον Βράνιες τελικά έδωσε έγκριση, παρότι αρχικά φαινόταν διστακτικός. Τους Ντέλετιτς, Αθανασιάδη, Σαμπανάτζοβιτς η ΑΕΚ τους πήρε πριν τον Πορτογάλο. Στα βασικά κομμάτια έχει λόγο ο Καρντόσο.

Και θα έχει και στον εξτρέμ και στον φορ. Και σε συνδυασμό με την αλλαγή στον τρόπο που αγωνίζεται η ΑΕΚ, με προτίμηση στο κυριαρχικό ποδόσφαιρο, ο 47χρονος βάζει την υπογραφή του για αυτή την ΑΕΚ. Το αποτέλεσμα προφανώς και θα φανεί στο τέλος.

Και πρέπει να φανεί στο τέλος. Ωστόσο, το καλοκαίρι είναι δύσκολο για την ΑΕΚ και τον Καρντόσο. Μέσα στον Αύγουστο πρέπει να δώσει δύο προκριματικούς με τιμωρία στο ΟΑΚΑ, για να περάσει η ΑΕΚ στους ομίλους του Europa League και να ξεκινήσει το πρωτάθλημα.

Θα χρειαστεί τύχη, άμεσα μοντάρισμα και μπόλικη εξυπνάδα για να περάσει το δύσκολο σκόπελο στην αρχή.

Keywords
Τυχαία Θέματα