Γουίμπλεντον: Συνεχίζουν ακάθεκτες Μπάρτι, Σερένα και Κβίτοβα

18:01 6/7/2019 - Πηγή: To10.gr

Είναι το Νο.1 της παγκόσμιας κατάταξης, βρίσκεται σε εξαιρετική φόρμα και το απέδειξε περίτρανα σε ένα ακόμα παιχνίδι, κερδίζοντας τις εντυπώσεις και το απλόχερο χειροκρότημα των θεατών.

Ο λόγος φυσικά για την Ασλεϊ Μπάρτι, η οποία κέρδισε πολύ εύκολα με 2-0 σετ την Χάριετ Νταρτ, πέτυχε την 15η σερί νίκη της στο τουρ και προκρίθηκε στον τέταρτο γύρο του Γουίμπλεντον. Η Αυστραλή μάλιστα χρειάστηκε μόλις 53 λεπτά για να κάμψει την αντίσταση της αντιπάλου της, η οποία κατάφερε να πάρει μόλις 2 γκέιμ (6-1, 6-1). Επόμενη

αντίπαλος για το Νο.1 του κόσμου θα είναι η Άλισον Ρισκε, που σταμάτησε την Μπελίντα Μπέντσιτς με 2-1 σετ (4-6, 6-4, 6-4).

Τον δρόμο που χάραξε η Μπάρτι ακολούθησε και η Σερένα Γουίλιαμς, η οποία αν και είχε δυσκολότερο έργο από την Αυστραλή, επικράτησε εξίσου εύκολα της Τζούλια Γκόργκες. Η Αμερικανίδα, η οποία προσπαθεί να επιστρέψει στους τίτλους, νίκησε με 6-3, 6-4 και πήρε το εισιτήριο για τους «16», όπου θα αντιμετωπίσει την Κάρλα Σουάρεθ Ναβάρο.

Στην επόμενη φάση του τρίτου γκραντ σλαμ της φετινή σεζόν προκρίθηκε και η Πέτρα Κβίτοβα. Η Τσέχα, η οποία στο παρελθόν έχει κατακτήσει δύο φορές τη διοργάνωση, επικράτησε με 2-0 σετ της Μάγκντα Λινέτ (6-2, 6-2) και περιμένει να μάθει ποια από τις Τζο Κόντα ή Σλόουν Στίβενς θα βρει στον δρόμο της στη φάση των «16».

Keywords
Τυχαία Θέματα