Γουέστ Χαμ-Τσέλσι 3-2

00:55 2/7/2020 - Πηγή: To10.gr

Με γκολ του Γιαρμολένκο στο 89’, η Γουέστ Χαμ επικράτησε της Τσέλσι με 3-2 και πήρε βαθιά βαθμολογική ανάσα στην μάχη που κάνει για να σώσει την κατηγορία. Από την άλλη, η ομάδα του Φράνκ Λάμπαρντ δυσκόλεψε την θέση της για την είσοδο της στην τετράδα, καθώς βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Στο 41΄ ο Πούλισιτς κέρδισε πέναλτι από τον Ντιόπ με τον Γουίλιαν να το εκτελεί εύστοχα για το 0-1 αλλά στο 45+2’ μετά από κόρνερ, ο Σούτσεκ με κεφαλιά έκανε το 1-1.Τα «σφυριά» μπήκαν καλύτερα στο δεύτερο μέρος και

στο 52ο λεπτό, ο Μπόουεν έκανε το γύρισμα από δεξιά και ο Αντόνιο με κοντινό πλασέ έκανε το 2-1.

Στο 72ο λεπτό ο Γουίλιαν με απίθανη εκτέλεση φάουλ έκανε το 2-2 και με τη σέντρα ο Πούλισικ έκανε το συρτό σουτ που πέρασε λίγο έξω, ωστόσο λίγο πριν την λήξη του παιχνιδιού ο Γιαρμολένκο έφυγε στην κόντρα και με σουτ έκανε το 3-2, δίνοντας έτσι την νίκη στην ομάδα του.

ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ: Φαμπιάνσκι, Ογκμπόνα, Κρέσγουελ, Ντιόπ, Φρέντερικς, Αντόνιο, Λανσίνι, (68’ Γουΐλσιρ) Σούτσεκ, Ράις, Φορνάλς (90+3’ Μπαλμπουενά), Μπόουεν (78’ Γιαρμολένκο).

ΤΣΕΛΣΙ: Κέπα, Αθπιλικουέτα, Κρίστενσεν, Ρίντιγκερ, Αλόνσο, Κόβασιτς (53’ Μάουντ), Μπάρκλεϊ (63’ Λόφτους Τσικ), Καντέ, Πούλισικ, Γουίλιαν, Έιμπραχαμ (63’ Ζιρού)

Keywords
Τυχαία Θέματα