Γιουβέντους: Ο Ρονάλντο ανεβάζει όλα τα νούμερα

14:12 5/12/2019 - Πηγή: To10.gr

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο φημίζεται για την ικανότητα του να αλλάζει τη μοίρα μιας ομάδας. Η Γιουβέντους είναι τεράστιο μέγεθος, αλλά είχε χρόνια να εντάξει στο δυναμικό της έναν top class ποδοσφαιριστή, όπως ο Πορτογάλος. Η επιρροή του Ρονάλντο είναι πλέον φανερή στο Τορίνο και όχι μόνο στον αγωνιστικό χώρο.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έχει αυξήσει τους followers

της Γιουβέντους στο Instagram σε απίστευτους αριθμούς. Όπως αναφέρει η ιταλική εφημερίδα Gazzetta dello Sport, τον Ιούλιο του 2018, πριν ο Κριστιάνο Ρονάλντο μετακομίσει στο Τορίνο, η Γιουβέντους είχε 10,4 εκατομμύρια οπαδούς στο Instagram.

Σήμερα, αρχές Δεκεμβρίου του 2019, η Γιουβέντους έχει 34,4 εκατομμύρια ακολούθους στο ίδιο μέσο κοινωνικής δικτύωσης. Πρόκειται για ένα… άλμα, αφού το νούμερο έχει τριπλασιαστεί 16 μήνες μετά τη μεταγραφή του Ρονάλντο…

Κατά μέσο όρο, η «βέκια σινιόρα» κερδίζει 30.000 followers την ημέρα, κάτι που οφείλεται πρωτίστως στη διαδραστικότητα του Ρονάλντο. Πλέον, η Γιουβέντους είναι η τρίτη ποδοσφαιρική ομάδας σε ακολούθους στο Instagram, μετά τη Ρεάλ Μαδρίτης και τη Μπαρτσελόνα.

Keywords
Τυχαία Θέματα