Γιουβέντους – Βερόνα 1-1 (vids)

Η Γιουβέντους δεν κατάφερε να νικήσει τη Βερόνα (1-1) για την 5η αγωνιστική της Serie A και έχασε έδαφος από νωρίς.

Οι φιλοξενούμενοι ευτύχησαν να σκοράρουν στο 16ο λεπτό με τον Κόλεϊ, αλλά το γκολ ακυρώθηκε ως οφσάιντ.

Η Γιουβέντους απάντησε στο 21ο λεπτό με τον Μπερναρντέσκι να σουτάρει εντός περιοχής αλλά ο Σιλβέστρι έδιωξε με υπερένταση.

Στο 42ο λεπτό ο Κουαδράδο σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι και τρία λεπτά αργότερα ο Μοράτα με ωραίο τελείωμα

σκόραρε, αλλά κι αυτό το γκολ ακυρώθηκε καθώς υπήρχε οφσάιντ στην αρχή της φάσης.

Η Βερόνα μπήκε αποφασισμένη στο δεύτερο μέρος και στο 60ό λεπτό κατάφερε να πάρει το προβάδισμα. Ο Ζακάνι βρήκε τον Φαβίλι στην περιοχή, κι αυτός με ωραίο πλασέ έκανε το 0-1.

Ωστόσο, η ομάδα του Πίρλο ανέβασε την απόδοσή της και έφτασε στην ισοφάριση. Ο Κουλουσέφκσι μπήκε στην περιοχή από τα δεξιά και με δυνατό σουτ έδωσε τη λύση για την ομάδα του για το 1-1.

Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν για την ανατροπή αλλά το σουτ του Ραμπιό στο 78ο λεπτό πέρασε ελάχιστα δίπλα από την εστία της Βερόνα, ενώ ο Ντιμπάλα δεν σημάδεψε σωστά στο 87ο λεπτό.

Στις καθυστερήσεις, μάλιστα, ο Αργεντινός έχασε άλλη μια τεράστια ευκαιρία, με τον Σιλβέστρι να τον νικάει και να κρατάει το 1-1 ως το τέλος.

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ: Σέζνι, Ντανίλο, Μπονούτσι (77’ Φραμπότα), Ντεμιράλ, Κουαδράδο, Αρτούρ, Ραμπιό, Μπερναρντέσκι (61’ Κουλουσέβσκι), Ράμσεϊ (90’ Βριόνι), Μοράτα, Ντιμπάλα

ΒΕΡΟΝΑ: Σιλβέστρι, Τσεκερίνι (55’ Μανιάνι), Λοβάτο, Εμπερόρ, Φαραόνι, Βιέιρα, Ταμεζέ (51’ Ίλιτς), Λάζοβιτς, Κάλινιτς (55’ Φαβίλι, 62’ Μπαράκ), Κόλεϊ, Τζακάνι

Keywords
Τυχαία Θέματα