Γιουβέντους – Σαμπντόρια 3-0

00:54 21/9/2020 - Πηγή: To10.gr

Με νίκη ξεκίνησε την εποχή Πίρλο η Γιουβέντους.  Οι Πρωταθλητές Ιταλίας στην πρεμιέρα τους στο ιταλικό πρωτάθλημα δεν είχαν πρόβλημα να κάμψουν την αντίσταση της Σαμπντόρια, επικρατώντας με 3-0.

Οι Μπανκονιέρι χρειάστηκαν μόλις 13 λεπτά για να πετύχουν το πρώτο τους τέρμα στο πρωτάθλημα. Ο 20χρονος Ντέγιαν Κολουσέφσκι, ο οποίος πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση με αριστουργηματικό τελείωμα άνοιξε το σκορ για το 1-0.

Από εκεί και πέρα η Γιουβέντους είχε τα ηνία

της αναμέτρησης, και στο τελευταίο κομμάτι του παιχνιδιού, σημείωσε άλλα δυο γκολ. Αρχικά ο Μπονούτσι σε φάση διαρκείας σε εκτέλεσε κόρνερ, έκανε από κοντά το 2-0. Το κερασάκι στην τούρτα το σημείωσε ο σούπερ σταρ των Μπανκονιέρι, Κριστιάνο Ρονάλντο.  Ο Πορτογάλος άσος έφυγε στην κόντρα και με ωραίο δεξί πλασέ, διαμόρφωσε το τελικό 3-0.

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ: Σέζνι, Ντανίλο, Μπονούτσι, Κιελίνι (83’ Ντεμιράλ), ΜακΚένι, Ράμσεϊ, Φραμπότα (67’ Φραμπότα), Κουαδράδο (79’ Μπεντανκούρ), Ραμπιό, Κουλουσέβσκι (82’ Ντόουγκλας Κόστα), Ρονάλντο

ΣΑΜΠΝΤΟΡΙΑ: Οντέρο, Μπερεζίνσκι, Κόλεϊ, Οτζέλο, Τονέλι (46’ Γιοσίντα), Θόρσμπι (70’ Ντάμσκααρντ), Έκνταλ, Λερίς (46’ Κουαλιαρέλα), Γιάνκτο, Ντεπάολι (46’ Ραμίρες), Μπονατσόλι (70’ Βέρε)

Keywords
Τυχαία Θέματα