Γιουβέντους – Νάπολι 4-3

23:52 31/8/2019 - Πηγή: To10.gr

Η Νάπολι του Κώστα Μανωλά έφτασε μια «ανάσα» από την επική ανατροπή στο ματς με την Γιουβέντους στο Τορίνο, αλλά τελικά γνώρισε την ήττα με 4-3 από τους πρωταθλητές Ιταλίας.

Οι  «παρτενοπέι» βρέθηκαν πίσω στο σκορ με 3-0 στο 62’, αλλά με μεγάλη προσπάθεια κατάφεραν να πετύχουν τρία γκολ και να ισοφαρίσουν 3-3 την Γιουβέντους στο 83’, με τον Μανωλά μάλιστα να πετυχαίνει το πρώτο γκολ της ομάδας του.

Κι ενώ όλα έδειχναν πως η Νάπολι θα έπαιρνε έναν παλικαρίσιο βαθμό στην έδρα της Γιούβε, η «βέκια σινιόρα» πήρε τελικά τη νίκη στις καθυστερήσεις με αυτογκόλ του Κουλιμπαλί.

Η Γιουβέντους κατάφερε ν’ ανοίξει το σκορ στο 16’ με τον Ντανίλο και αυτό που πρέπει να σημειωθεί είναι ότι ο σκόρερ είχε περάσει στο ματς ένα λεπτό νωρίτερα παίρνοντας την θέση του Ντε Σίλιο.

Η Γιούβε συνέχισε να πιέζει τη Νάπολι και πέτυχε και δεύτερο γκολ, αυτή την φορά με σκόρερ τον Ιγκουαΐν στο 19’.

Η ομάδα του Τορίνο είχε τον έλεγχο στο παιχνίδι και στο 33’ ο Κεντίρα είχε δοκάρι, σε μια μεγάλη ευκαιρία των μπιανκονέρι να πετύχουν και τρίτο γκολ.

Ότι δεν έγινε στην φάση του Κεντίρα έγινε στο 62’ με τον Ρονάλντο και η Γιουβέντους έκανε το 3-0.

Το έκανε 3-3 η Νάπολι – Γκολ ο Μανωλάς

Η Νάπολι πάντως δεν παράτησε το παιχνίδι και πάλεψε για να κάνει την ανατροπή. Οι παρτενοπέι έδωσαν μεγάλη μάχη και κατάφεραν να πετύχουν τρία γκολ ισοφαρίζοντας την Γιουβέντους.

Ο Κώστας Μανωλάς ήταν αυτός που άνοιξε τον δρόμο για την μεγάλη επιστροφή της Νάπολι, καθώς πέτυχε γκολ στο 66’ μειώνοντας σε 3-1 για τους φιλοξενούμενους.

Η Νάπολι πέτυχε και δεύτερο γκολ, αυτή την φορά με σκόρερ τον Λοσάνο στο 68’ και το παιχνίδι έγινε… ροντέο.

Η Γιουβέντους είχε και δεύτερο δοκάρι στο ματς, σε προσπάθεια του Κόστα και τελικά οι «παρτενοπέι κατάφεραν να κάνουν την μεγάλη ανατροπή, ισοφαρίζοντας 3-3 με γκολ του Ντι Λορέντσο στο 83’.

Πήρε τη νίκη με αυτογκόλ η Γιουβέντους        

Η Γιουβέντους πήρε όμως τη νίκη καθώς κατάφερε να πετύχει και τέταρτο γκολ στις καθυστερήσεις του παιχνιδιού. Η φάση που έκρινε το ματς υπέρ των μπιανκονέρι έγινε στο 92’ με τον Πιάνιτς να εκτελεί φάουλ και τον Κουλιμπαλί να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του.

Keywords