Γιουβέντους – Νάπολι 4-3

23:52 31/8/2019 - Πηγή: To10.gr

Η Νάπολι του Κώστα Μανωλά έφτασε μια «ανάσα» από την επική ανατροπή στο ματς με την Γιουβέντους στο Τορίνο, αλλά τελικά γνώρισε την ήττα με 4-3 από τους πρωταθλητές Ιταλίας.

Οι  «παρτενοπέι» βρέθηκαν πίσω στο σκορ με 3-0 στο 62’, αλλά με μεγάλη προσπάθεια κατάφεραν να πετύχουν τρία γκολ και να ισοφαρίσουν 3-3 την Γιουβέντους στο 83’, με τον Μανωλά μάλιστα να πετυχαίνει το πρώτο γκολ της ομάδας του.

Κι ενώ όλα έδειχναν πως η Νάπολι θα έπαιρνε έναν παλικαρίσιο

βαθμό στην έδρα της Γιούβε, η «βέκια σινιόρα» πήρε τελικά τη νίκη στις καθυστερήσεις με αυτογκόλ του Κουλιμπαλί.

Η Γιουβέντους κατάφερε ν’ ανοίξει το σκορ στο 16’ με τον Ντανίλο και αυτό που πρέπει να σημειωθεί είναι ότι ο σκόρερ είχε περάσει στο ματς ένα λεπτό νωρίτερα παίρνοντας την θέση του Ντε Σίλιο.

Η Γιούβε συνέχισε να πιέζει τη Νάπολι και πέτυχε και δεύτερο γκολ, αυτή την φορά με σκόρερ τον Ιγκουαΐν στο 19’.

Η ομάδα του Τορίνο είχε τον έλεγχο στο παιχνίδι και στο 33’ ο Κεντίρα είχε δοκάρι, σε μια μεγάλη ευκαιρία των μπιανκονέρι να πετύχουν και τρίτο γκολ.

Ότι δεν έγινε στην φάση του Κεντίρα έγινε στο 62’ με τον Ρονάλντο και η Γιουβέντους έκανε το 3-0.

Το έκανε 3-3 η Νάπολι – Γκολ ο Μανωλάς

Η Νάπολι πάντως δεν παράτησε το παιχνίδι και πάλεψε για να κάνει την ανατροπή. Οι παρτενοπέι έδωσαν μεγάλη μάχη και κατάφεραν να πετύχουν τρία γκολ ισοφαρίζοντας την Γιουβέντους.

Ο Κώστας Μανωλάς ήταν αυτός που άνοιξε τον δρόμο για την μεγάλη επιστροφή της Νάπολι, καθώς πέτυχε γκολ στο 66’ μειώνοντας σε 3-1 για τους φιλοξενούμενους.

Η Νάπολι πέτυχε και δεύτερο γκολ, αυτή την φορά με σκόρερ τον Λοσάνο στο 68’ και το παιχνίδι έγινε… ροντέο.

Η Γιουβέντους είχε και δεύτερο δοκάρι στο ματς, σε προσπάθεια του Κόστα και τελικά οι «παρτενοπέι κατάφεραν να κάνουν την μεγάλη ανατροπή, ισοφαρίζοντας 3-3 με γκολ του Ντι Λορέντσο στο 83’.

Πήρε τη νίκη με αυτογκόλ η Γιουβέντους        

Η Γιουβέντους πήρε όμως τη νίκη καθώς κατάφερε να πετύχει και τέταρτο γκολ στις καθυστερήσεις του παιχνιδιού. Η φάση που έκρινε το ματς υπέρ των μπιανκονέρι έγινε στο 92’ με τον Πιάνιτς να εκτελεί φάουλ και τον Κουλιμπαλί να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του.

Keywords
Τυχαία Θέματα