Γιουβέντους – Αταλάντα 2-2

00:40 12/7/2020 - Πηγή: To10.gr

Μπορεί η Αταλάντα να προηγήθηκε δυο φορές, ωστόσο η Γιουβέντους με πρωταγωνιστή τον Κριστιάνο Ρονάλντο κατάφερε να πάρει την ισοπαλία και να μείνει σε απόσταση ασφαλείας από την δεύτερη Λάτσιο. Η ομάδα του Μπέργκαμο έπαιξε εξαιρετικά στην μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού και λίγο έλειψε να βάλει… φωτιά στο πρωτάθλημα. Πλέον η ομάδα του Μαουρίτσιο Σάρι βρίσκεται στο +8 από του Λατσιάλι, οι οποίοι έχουν και ένα παιχνίδι λιγότερο.

Η Αταλάντα προηγήθηκε μόλις στο 16΄ με τον Σαπάτα μετά από εξαιρετική προσωπική ενέργεια του Γκόμες. Από εκεί και πέρα η Γιουβέντους πήρε τα ηνία

της αναμέτρησης, ωστόσο δεν μπόρεσε να φανεί απειλητική. Ότι δεν κατάφερε στο πρώτο ημίχρονο, η Μεγάλη Κυρία το έκανε στο δεύτερο. Οι Μπιανκονέρι κέρδισαν πέναλτι σε χέρι του Ντε Ρόουν και ο Ρονάλντο έγραψε το 1-1 από την άσπρη βούλα

Ωστόσο, η Αταλάντα δεν πτοήθηκε και βρίσκοντας τα κατάλληλα ψυχικά αποθέματα κατάφερε να πάρει και πάλι το προβάδισμα. Στο 80΄ ο Μαλινόβσκι, ο οποίος είχε μπει σαν αλλαγή, με σουτ από το ύψος της περιοχής έκανε το 2-1, δίνοντας εκείνη την στιγμή στην ομάδα ένα σπουδαίο τρίποντο.

Η Γιουβέντους, όμως δεν είχε πει την τελευταία της λέξη, με τους γηπεδούχους να κερδίζουν και άλλο πέναλτι σε χέρι του Μουριέλ και ο Ρονάλντο ήταν και πάλι εύστοχος για το τελικό, 2-2.

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ: Σέζνι, Μπονούτσι, Ντε Λιχτ, Ντανίλο (57’ Σάντρο), Κουαδράδο, Ματουϊντί (82’ Ράμσεϊ), Ραμπιό, Μπεντανκούρ, Ρονάλντο, Ντιμπάλα (69’ Ιγκουαΐν), Μπερναρντέσκι (57’ Ντόουγκλας Κόστα)

ΑΤΑΛΑΝΤΑ: Γκολίνι, Τολόι, Ντζιμσίτι, Παλομίνο (75’ Καλντάρα), Καστάιν, Χάτεμπουρ, Φρόιλερ (75’ Ταμεζέ), Ντε Ρόουν, Γκόμες (68’ Μαλινόβσκι), Ίλιτσιτς (58’ Πάσαλιτς), Σαπάτα (68’ Μουριέλ)

Keywords
Τυχαία Θέματα