Γιάννης: «Θέλουμε να διεκδικήσουμε το πρωτάθλημα» (vid)

09:21 19/1/2020 - Πηγή: To10.gr

Οι Μιλγουόκι Μπακς επικράτησαν εύκολα των Μπρούκλιν Νετς με σκορ 117-97 και συνεχίζουν την… ξέφρενη πορεία τους. Πρωταγωνιστής για τα «ελάφια» ήταν ξανά ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ο οποίος μίλησε μετά το παιχνίδι.

Ο «Greek Freak» τόνισε πως προσπαθεί πάντα να παίζει καλά και να βοηθά τους συμπαίκτες του να φτάσουν σε νίκες, ενώ δεν έκρυψε πως όλοι στο Μιλγουόκι θέλουν μια ομάδα που θα διεκδικήσει τον φετινό τίτλο του πρωταθλητή.

Αναλυτικά όσα είπε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο:

«Προσπαθούσα να παίξω καλά, να βοηθήσω τους συμπαίκτες μου και να νικήσουμε.

Ήθελα να κάνω το καλύτερο που μπορώ.

Πρέπει να παίζουμε καλό μπάσκετ σε όλη την διάρκεια, όχι μόνο για μια – δυο περιόδους, να είμαστε έξυπνοι και σκληροί και τα 48 λεπτά.

Είμαστε πεινασμένοι, ταπεινοί, είμαστε σε θέση να κάνουμε νίκες και θέλουμε να γινόμαστε καλύτεροι. Ήμασταν καλοί πέρυσι, αλλά δεν πήραμε πρωτάθλημα. Θέλουμε μια ομάδα, που να μπορεί να διεκδικήσει το πρωτάθλημα στο τέλος της σεζόν. Πρέπει να είμαστε καλύτεροι, δεν έχουμε άλλη επιλογή. Δεν μπορούμε να είμαστε ικανοποιημένοι».

«It doesn’t even matter if I’ve got ball troubles or if I’m not playing well, I just got to be out there and do the best I can.” pic.twitter.com/Gc5Pp9fvTG

— Milwaukee Bucks (@Bucks) January 19, 2020

Keywords
Τυχαία Θέματα