Φούλαμ – Κρίσταλ Πάλας 1-2 (vid)

Η Κρίσταλ Πάλας πήρε ένα σημαντικό τρίποντο στο «Κρέιβεν Κότατζ» καθώς νίκησε με 2-1 τη Φούλαμ στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της Premier League.

Οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν πολύ καλά το παιχνίδι καθώς στο 8ο λεπτό ο Ζαχά βρήκε με πολύ ωραία μεταβίβαση τον Ρίντεβαλντ ο οποίος από κοντά πλάσαρε για να ανοίξει το σκορ για την ομάδα του. Η Φούλαμ έχασε μεγάλη ευκαιρία στο 25′ καθώς το σουτ του Λούκμαν κατέληξε στο δοκάρι. Έτσι το πρώτο ημίχρονο έληξε με το 1-0 για την Πάλας.

Στο δεύτερο ημίχρονο

οι φιλοξενούμενοι σκόραραν ξανά. Στο 64′ οι Τάουνσεντ και Μπατσουαγί συνδυάστηκαν πολύ καλά με τον Ζαχά να γίνεται ο τελικός αποδέκτης της μπάλας και να κάνει το 2-0. Στο 88′ οι Λονδρέζοι έμειναν με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Καμαρά και στο 95′ η Φούλαμ μείωσε με πολύ ωραίο σουτ του Κέρνεϊ σε 2-1 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

ΦΟΥΛΑΜ: Αρεολά, Ριμ, Άινα, Αντραμπιόγο, Ρόμπινσον, Κέρνεϊ, Λεμινά (79′ Ριντ), Λόφτους Τσικ (73′ Ριντ), Ανγκισά (66′ Καμαρά), Μίτροβιτς, Λούκμαν

ΚΡΙΣΤΑΛ ΠΑΛΑΣ: Γκουάιτα, Νταν, Κουγιατέ, Κλάιν (72′ Φαν Άανχολτ), Σλουπ (75′ Εζέ), Μιλιβόγεβιτς, Μίτσελ, Τάουνσεντ, Ρίντεβαλντ (85′ Σακό), Μπατσουαγί, Ζαχά

Keywords
Τυχαία Θέματα