Φερστάπεν : «Πρόσεχα να αποφύγω τα πολλά νερά»

22:31 11/7/2020 - Πηγή: To10.gr

Ο Μαξ Φερστάπεν έκανε τον δεύτερο καλύτερο χρόνο στις κατατακτήριες δοκιμές του Γκραν Πρι της Αυστρίας και θα εκκινήσει την Κυριακή (12/7) πίσω από τον Λιούις Χάμιλτον στη δεύτερη θέση.

Οι καιρικές συνθήκες δεν ήταν καθόλου καλές καθώς υπήρχε έντονη βροχόπτωση στην Αυστρία. Σε αυτές τις συνθήκες αναφέρθηκε ο 22χρονος ο οποίος δήλωσε ευχαριστημένος για την τελική του θέση.

Συγκεκριμένα ο Ολλανδός πιλότος της Red Bull δήλωσε: «Δεν ήταν καθόλου

εύκολα σήμερα. Πρόσεχα να αποφύγω τα σημεία της πίστας με πολλά νερά μαζεμένα» για να συμπληρώσει στη συνέχεια: «Ο τελευταίος γύρος μου στο Q3 θα μπορούσε να ήταν καλύτερος, όμως ακόμη και έτσι μάλλον δεν θα ήμουν ταχύτερος από τον Χάμιλτον. Είμαι ευχαριστημένος από τη δεύτερη θέση μου».

Επιπλέον ο Φερστάπεν είπε: «Δεν έβλεπες από τα σπρέι της βροχής, όμως τα πράγματα θα είναι καλύτερα αύριο σε στεγνή πίστα. Όταν βρίσκεσαι πίσω από άλλους στη βροχή δυσκολεύεσαι να διακρίνεις τη ζώνη φρεναρίσματός τους» και κατέληξε για τον αυριανό αγώνα λέγοντας: «Πιστεύω, ότι θα έχουμε την Κυριακή την ευκαιρία μας. Το αυτοκίνητο είναι σίγουρα καλύτερο από ό,τι στον προηγούμενο αγώνα».

Keywords
Τυχαία Θέματα