Εξετάζει Τσιώλη για τον πάγκο της η Λαμία

16:55 24/6/2020 - Πηγή: To10.gr

Μετά την ήττα από τον Πανιώνιο, η Λαμία οδεύει προς την λύση της συνεργασίας της με τον Άκη Μάντζιο. Οι άνθρωποι της ομάδας εξετάζουν σοβαρά την περίπτωση του Σάκη Τσιώλη ως αντικαταστάτη.

Πρώτη επιλογή υπήρξε ο προπονητής της ομάδας Κ20, Λάκης Παπανικολάου. Η επιλογή αυτή, όμως, απορρίφθηκε, διότι ο Παπανικολάου δεν έχει το δίπλωμα που χρειάζεται για να καθίσει σε πάγκο πρώτης ομάδας επαγγελματικού ποδοσφαίρου.

Ως εκ τούτου, τα βλέμματα

των ανθρώπων της Λαμίας έχουν στραφεί στον Σάκη Τσιώλη. Ο 60χρονος προπονητής γνωρίζει πολύ καλά την Σούπερ Λιγκ, καθώς έχει βρεθεί στο παρελθόν σε πλήθος ελληνικών ομάδων. Η τελευταία ομάδα που έχει προπονήσει, μέχρι στιγμής, ήταν η Παναχαϊκή.

Αν η περίπτωση Τσιώλη ναυαγήσει, υπάρχει και η εναλλακτική του Γιάννη Μαντζουράκη. Πρόκειται για έναν ακόμη έμπειρο τεχνικό, ο οποίος έχει, επίσης, προπονήσει πολλές ελληνικές ομάδες. Ο τελευταίος σταθμός της καριέρας του, έως τώρα, ήταν ο Απόλλων Σμύρνης.

Η ομάδα της Φθιώτιδας κάνει από τώρα τα σχέδιά της για την επόμενη σεζόν, ενώ ποντάρει το μέλλον της σε Έλληνα προπονητή.

Keywords
Τυχαία Θέματα