Έβερτον – Σαουθάμπτον 1-1 (vid)

22:39 9/7/2020 - Πηγή: To10.gr

Στον ίδιο… δρόμο συνεχίζουν Έβερτον και Σαουθάμπτον. Τα «Ζαχαρωτά» φιλοξένησαν τους «Άγιους» για την 34η αγωνιστική της Premier League, με τις δυο ομάδες να μένουν στο 1-1. Με αυτό το αποτέλεσμα, παρέμειναν σε απόσταση αναπνοής, καθώς η Έβερτον είναι στην 11η θέση με 45 πόντους και η Σαουθάμπτον είναι έναν βαθμό πίσω.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν καλύτερη εικόνα στην αναμέτρηση, χάνοντας πέναλτι στο 28ο λεπτό. Ο Γουόρντ Πρόουζ ανέλαβε την εκτέλεση, αστοχώντας. Τελικά, το γκολ

για τους «Άγιους» ήρθε τρία λεπτά αργότερα. Μετά από σουτ του Άρμστρονγκ, η μπάλα στρώθηκε στον Ινγκς, που με όμορφο τρόπο, πλάσαρε από κοντά για το 0-1.

Το σύνολο του Κάρλο Αντσελότι απάντησε όμως σύντομα στο τέρμα των φιλοξενούμενων. Στο 44ο λεπτό, ο Ντιν έκανε το γέμισμα για τον Ριτσάρλισον, που βρέθηκε στην πλάτη της άμυνας της Σαουθάμπτον και πλασάρε για το τελικό 1-1.

ΕΒΕΡΤΟΝ: Πίκφορντ, Κιν, Ντιν, Κόουλμαν, Γκόμες (42’ Σίγκουρντσον), Μίνα, Ντέιβις, Κάλβερτ Λιούιν (69’ Κεν), Ιβόμπι (46’ Σιντιμπέ), Ριτσάρλισον, Γκόρντον (74’ Μπερνάρντ)

ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ: ΜακΚάρθι, Μπέρτραντ, Στίβενς, Ρομέου (70’ Χέιμπιεργκ), Μπεντνάρεκ, Γουόκερ Πίτερς, Άρμστρονγκ (88’ Σμόλμποουν), Ρέντμοντ, Γουόρντ Πρόουζ, Ινγκς, Άνταμς(70’ Λονγκ)

Keywords
Τυχαία Θέματα