Έσπασε τα ταμεία ο Ντίνγουιντι, μιλάμε για Success Story

20:23 20/5/2020 - Πηγή: To10.gr

Το σημαντικό είναι να έχεις αυτογνωσία κι ο Σπένσερ Ντίνγουιντι είναι… υπόδειγμα προς μίμηση. Θυμόσαστε που τέσσερις μέρες πριν άνοιξε έναν λογαριασμό (μέσω social media) και ζητούσε από τον κόσμο να συγκεντρώσει το ποσό των 24.600.000 δολαρίων, προκειμένου να αποφασίσει (ο κόσμος) την ομάδα που θα πάει, αφήνοντας το εγγυημένο συμβόλαιο των Νετς; Ε, λοιπόν, αφού τα ταμεία γέμισαν χρήματα, αποφάσισε να κλείσει τον λογαριασμό. Μην προκαλέσει κιόλας.

Ο Ντίνγουιντι είδε να… μπαίνουν σε BitCoin

όλα κι όλα 1.150 δολάρια, κατάλαβε ότι μάλλον αδιαφορεί ο κόσμος για του πού θα παίξει του χρόνου, συνειδητοποίησε ότι οι στιγμές είναι ακατάλληλες για να στήσει διαδικτυακό πάρτι (με ακριβά ποτά), μάζεψε την ιδέα των… εκατομμυρίων και ξεκίνησε για άλλη παραλία. Τα όμορφα πλάνα, όμορφα εγκαταλείπονται…

Ο γκαρντ των Νετς κατάλαβε ότι με τον ρυθμό που έμπαιναν χρήματα θα μπορούσε να αποφασίσει ο κόσμος για το πού θέλει να τον δει ως… προπονητή και πλέον μένει να δούμε αν θα δώσει το ισόποσο για φιλανθρωπικό ποσό, όπως αρχικά είχε δεσμευτεί. Κάτι είναι κι αυτό, αφήστε που δεν θα ξοδευτεί ιδιαίτερα. Άλλωστε, το περσινό συμβόλαιο (είναι σε ισχύ), το οποίο υπέγραψε, του αποδίδει 34.000.000 δολάρια.

Keywords
Τυχαία Θέματα