«Ερυθρόλευκη» παράνοια: Ομάδα και κόσμος μια γροθιά!

Ο Ολυμπιακός με πρωταγωνιστή τον Χιλάλ Σουντανί έκαμψε την αντίσταση του μαχητικού ΟΦΗ και πήρε τη νίκη με 2-1 και έφτασε τους 19 βαθμούς στο φετινό πρωτάθλημα.

Ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, το οποίο ωστόσο οι Ερυθρόλευκοι διαχειρίστηκαν με υπομονή και έδειξαν χαρακτήρα όταν ισοφάρισε ο ΟΦΗ στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου. Μεγάλο μερίδιο στην αποψινή επιτυχία της ομάδας του Πέδρο Μαρτίνς

έχει ο κόσμος του Ολυμπιακού, ο οποίος έδωσε για μια ακόμα φορά δυναμικό «παρών» στο Καραϊσκάκη.

Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία, το βράδυ του Σαββάτου στο φαληρικό γήπεδο βρέθηκαν 25.121 θεατές, οι οποίοι στήριξαν έμπρακτα την αγαπημένη τους ομάδα και τη βοήθησαν να πάρει το τρίποντο. Μια πολύτιμη νίκη απέναντι σε μία πολύ δύσκολη ομάδα.

Ο κόσμος του Ολυμπιακού έπαιξε… μπάλα στο αποψινό παιχνίδι και όλοι μαζί στο τέλος πανηγύρισαν μια σπουδαία νίκη. Οι χιλιάδες οπαδοί των Πειραιωτών απέδειξαν έμπρακτα ότι βρίσκονται δίπλα στον Πέδρο Μαρτίνς και τους παίκτες του, με τους «ερυθρόλευκους» φιλάθλους να χαρίζουν το απλόχερο χειροκρότημά τους στον Πορτογάλο τεχνικό.

Οι οπαδοί του Ολυμπιακού μετά τη λήξη χειροκρότησαν τον Ιβηρα προπονητή, αλλά και τους ποδοσφαιριστές της ομάδας, οι οποίοι πάλεψαν με όλες τους τις δυνάμεις και στο τέλος κατάφεραν να πάρουν την 6η νίκη τους στο πρωτάθλημα. Οι «ερυθρόλευκοι» δημιούργησαν φανταστική ατμόσφαιρα και μετέτρεψαν σε καμίνι το γήπεδο!

Σε μία πολύ κρίσιμη καμπή της φετινής σεζόν ο κόσμος είναι δίπλα στην ομάδα. Το έκανε απόψε, θα το κάνει την Τρίτη απέναντι στην Μπάγερν Μονάχου, για την 3η αγωνιστική των ομίλων του Champions League, θα το κάνει και την Κυριακή στο ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Το παιχνίδι με τη γερμανική ομάδα είναι ήδη sold out και δεν υπάρχει πλέον εισιτήριο ούτε για… δείγμα, ενώ το βράδυ της Πέμπτης είχαν μείνει μόλις 4.000 μαγικά χαρτάκια για το ντέρμπι με την Ενωση. Οσα έχουν μείνει αδιάθετα αναμένεται τις επόμενες ημέρες να κάνουν… φτερά και το Καραϊσκάκη θα είναι κατάμεστο σε ένα ακόμα παιχνίδι.

Η στήριξη των οπαδών του Ολυμπιακού σε Μαρτίνς και παίκτες είναι δεδομένη και ο κόσμος συμπαραστέκεται έμπρακτα δίπλα στην αγαπημένη του ομάδα…

Keywords
Τυχαία Θέματα