Επίσημο: Στον Ολυμπιακό ο Καφού (pics)

00:20 1/2/2020 - Πηγή: To10.gr

O Oλυμπιακός ανακοίνωσε την απόκτηση του Καφού από τη Λέγκια Βαρσοβίας, με τον Πορτογάλο μέσο να υπογράφει συμβόλαιο 3,5 ετών με τους «ερυθρόλευκους».

O Κάρλος Μιγκέλ Ριμπέιρο Ντίας (όπως είναι το πλήρες όνομα του παίκτη), έχει αγωνιστεί στο παρελθόν σε Μπενφίκα (στη δεύτερη ομάδα), Γκιμαράες, Λοριάν, Μετς και Λέγκια Βαρσοβίας και τώρα θα φορέσει τη φανέλα του Ολυμπιακού για τα επόμενα 3,5 χρόνια. Το συμβόλαιο του Καφού με τους «ερυθρόλευκους» δηλαδή θα λήξει το καλοκαίρι

του 2023.

Η Λέγκια Βαρσοβίας καρπώνεται 500.000 ευρώ από τη συγκεκριμένη μεταγραφή, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως στο πρώτο μισό της χρονιάς, ο 26χρονος μέσος μέτρησε συνολικά 10 συμμετοχές στις εγχώριες διοργανώσεις της Πολωνίας και στα προκριματικά του Europa League.

Δείτε αναλυτικά την ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός:

«Ο Κάρλος Μιγκέλ Ριμπέιρο Ντίας ή αλλιώς Καφού, είναι επίσημα παίκτης του Ολυμπιακού.

Ο Πορτογάλος ποδοσφαιριστής, είναι γεννημένος στις 26 Φεβρουαρίου 1993 και αγωνίζεται στο χώρο του κέντρου. Ξεκίνησε ως επαγγελματίας από τη δεύτερη ομάδα της Μπενφίκα, ενώ στη συνέχεια αγωνίστηκε στις Βιτόρια Γκιμαράες (δεύτερη και πρώτη ομάδα), Λοριάν, Μετς και Λέγκια Βαρσοβίας.

Έχει διατελέσει διεθνής με όλες τις «μικρές» εθνικές ομάδες της Πορτογαλίας ενώ έχει πανηγυρίσει το νταμπλ στην Πολωνία με τη Λέγκια τη σεζόν 2017/18».

Καφού καλώς όρισες στον Ολυμπιακό! / Cafú welcome to Olympiacos FC! ⚪ #Olympiacos #Welcome #Cafú #WelcomeCafú pic.twitter.com/ZGmVj5i76y

Olympiacos FC (@olympiacosfc) January 31, 2020

Keywords
Τυχαία Θέματα