Επίσημο: «Λουκέτο» στην Πρέμιερ Λιγκ μέχρι 30/4 και βλέπουμε…

20:59 27/3/2020 - Πηγή: To10.gr

Ηταν δεδομένο μετά την ραγδαία εξάπλωση του κορωνοϊού στη Μεγάλη Βρετανία, ωστόσο, πλέον είναι και επίσημο. Οπως ανακοινώθηκε από την διοργανώτρια αρχή το απόγευμα της Παρασκευής, το «λουκέτο» στην Πρέμιερ Λιγκ παρατίνεται μέχρι τις 30 Απριλίου.

Μια απόφαση που πάρθηκε μετά τη σημερινή σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε ανάμεσα στην Ενωση των ποδοσφαιριστών και τους εκπροσώπους των Πρέμιερ Λιγκ και Αγγλικής ομοσπονδίας ποδοσφαίρου.

Στη συζήτηση που έγινε ανάμεσα

στις εμπλεκόμενες πλευρές αποφασίστηκε ότι με τα δεδομένα που υπάρχουν δεν μπορεί να ξεκινήσει το πρωτάθλημα και κρίθηκε σκόπιμο να μπει «λουκέτο» μέχρι τις 30 Απριλίου. Παράλληλα, συζητήθηκαν τα πολλά και σοβαρά οικονομικά προβλήματα που έχει προκαλέσει ο κορωνοϊός και η διακοπή των διοργανώσεων στις ομάδες.

Μάλιστα, στην ανακοίνωση που εκδόθηκε μετά τη συνάντηση, τονίζεται ότι θα υπάρξει ομαδική δουλειά για να βρεθούν λύσεις. Οσον αφορά στην επανέναρξη του πρωταθλήματος, επισημαίνεται ότι η Πρέμιερ Λιγκ θα ξεκινήσει και πάλι μόνο όταν υπάρξουν ασφαλείς συνθήκες και σημειώνεται πως την ερχόμενη εβδομάδα θα υπάρξουν και νέες συναντήσεις.

Keywords
Τυχαία Θέματα