Ελ Αραμπί: «Σημαντικό να βοηθάς την ομάδα σου, στόχος να βγω πρώτος σκόρερ»

22:52 5/1/2020 - Πηγή: To10.gr

Ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί σκόραρε και απέναντι στον Παναθηναϊκό, χάρισε τους τρεις βαθμούς στην ομάδα του και έφτασε τα 10 γκολ στο πρωτάθλημα.

Ο Γαλλομαροκινός φορ μετά τη λήξη της αναμέτρησης, μίλησε για το γεγονός ότι πέτυχε γκολ, συνδυάζοντας το σκοράρισμα με τους τρεις βαθμούς, τονίζοντας μάλιστα ότι στόχος του είναι να βγει πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Είναι

πολύ σημαντικό που κερδίσαμε σήμερα, δεν ήταν εύκολο σε άδειο γήπεδο. Ξέρουμε πως δεν είναι ποτέ εύκολο χωρίς τον κόσμο, όμως τα καταφέραμε είμαστε και πάλι στην κορυφή και είμαστε πολύ χαρούμενοι γι’ αυτό».

Για το γεγονός πως ο Ολυμπιακός δεν έκανε το καλύτερό του παιχνίδι αλλά κέρδισε: «Δεν κάναμε το καλύτερό μας παιχνίδι, μας έλειπε ο ρεαλισμός, όμως είναι δύσκολο για εμάς να παίζουμε ένα ντέρμπι χωρίς τον κόσμο μας. Μας βοηθάει η «καυτή» ατμόσφαιρα, όμως καταφέραμε να πάρουμε μια σημαντική νίκη και χωρίς αυτόν».

Για το γκολ που σημείωσε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που βοήθησα την ομάδα μου. Αυτό είναι το σημαντικό, σήμερα κατάφερα να σκοράρω και να το συνδυάσω με νίκη για την ομάδα μου και γι’ αυτό είμαι χαρούμενος».

Για τον προσωπικό του στόχο: «Ο στόχος μου είναι να βγω πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος. Θέλω να βάλω πολλά γκολ ακόμα για να βγω πρώτος σκόρερ».

Keywords
Τυχαία Θέματα