Ευκαιρία πρόκρισης για τους Ιρλανδούς

16:12 18/7/2019 - Πηγή: To10.gr

Στις 22:00, στο Στάδιο Τάλαγκτ του Δουβλίνου, η Σάμροκ Ρόβερς υποδέχεται τη Νορβηγική Μπραν για τον επαναληπτικό αγώνα του 1ου Προκριματικού Γύρου στο Europa League.

Συναρπαστική η αναμέτρηση την προηγούμενη Πέμπτη στη Νορβηγία, με τους Ιρλανδούς να καταφέρνουν να ισοφαρίσουν στο τελευταίο λεπτό του αγώνα σε 2-2 και να πάρουν προβάδισμα πρόκρισης για τον επόμενο γύρο. Εντυπωσιακό το ξεκίνημα στον αγώνα, με το σκορ να διαμορφώνεται

σε 2-1 στο 36ο λεπτό. Άνοιξε το σκορ ο Τενίστε για την Μπραν και το δεύτερο τέρμα των γηπεδούχων πέτυχε με πέναλτι ο Μπερίσα, ενώ ενδιάμεσα ένα αυτογκόλ του Όρνταγκιτς έγραψε το προσωρινό 1-1. Ήρωας των Ιρλανδών στο 95’ ο Λόπες.

Ρεπό είχε το Σαββατοκύριακο η Σάμροκ Ρόβερς από το εθνικό της πρωτάθλημα, όπου κατατάσσεται 2η με 48 πόντους σε 24 παιχνίδια, εβρισκόμενη στο -8 από την πρωτοπόρο Ντάνταλκ. Δεν βρίσκεται στην καλύτερη δυνατή φόρμα, αφού στα πέντε τελευταία παιχνίδια στην Ιρλανδία μέτρησε μόλις μία νίκη, δύο ισοπαλίες και δύο ήττες.

Ρεπό είχε και η Μπραν στο Νορβηγικό πρωτάθλημα, όπου βρίσκεται στην 6η θέση με 23 πόντους σε 15 αγωνιστικές και στο -6 από τις θέσεις που οδηγούν στο επόμενο Europa League. Προέρχεται από δύο σερί ισοπαλίες στη Νορβηγία, απέναντι στην πρωτοπόρο Μόλντε (1-1 εκτός) και την 11η Μιοντάλεν (0-0 εντός).

Διαβάστε στο Betarades.gr το αναλυτικό preview του αγώνα Σάμροκ Ρόβερς – Μπραν και δείτε τα τα τελευταία νέα των δύο ομάδων ρεπορτάζ, απουσίες, χρήσιμα στατιστικά στοιχεία και φυσικά τη στοιχηματική εκτίμηση.

Keywords
Τυχαία Θέματα