Δυσφορία στο ΝΒΑ για τους Λέικερς γιατί έπαιζαν μπάσκετ στην καραντίνα

00:52 28/6/2020 - Πηγή: To10.gr

To NBA ετοιμάζεται να γυρίσει στην… κανονικότητά του, όμως δεν παύει να υπάρχει και η μουρμούρα από ομάδες του κορυφαίου πρωταθλήματος του πλανήτη. Ο λόγος; Επειδή υπάρχει έντονη φημολογία πως οι Λέικερς είχαν σπάσει την καραντίνα και παρά τις οδηγίες της λίγκας, πραγματοποίησαν παράνομους αγώνες που είναι ενάντια στους κανονισμούς.

Σύμφωνα με τις μαρτυρίες, οι αγώνες έλαβαν χώρα σε έπαυλη στο Μπελ Ερ, την ώρα όμως που απαγορευόταν η συνάθροιση αλλά και η αποστολή εξοπλισμού στους αθλητές από τις ομάδες.

«Υπάρχει αυτή

η φήμη πως οι Λέικερς έπαιζαν στο σπίτι κάποιου πλούσιου τύπου. Δεν μιλάει κανείς γι’ αυτό, ωστόσο ακούγονται όλο και περισσότερες φήμες. Εσείς περιμένετε να δείτε αγύμναστους αθλητές; Αλήθεια αυτό νομίζετε;» τόνισε ο δημοσιογράφος Μπιλ Σίμονς, με τον Τζέι Τζέι Ρέντικ να τονίζει: «Ωραία, έχω ακούσει τα ίδια πράγματα. Προφανώς δεν έχουμε δει κάτι να δημοσιεύεται στα social media, ώστε να υπάρχουν τα στοιχεία που χρειαζόμαστε, όμως υπάρχει στο Μπελ Ερ ένας κύριος που έχει γήπεδο στο σπίτι του με παρκέ όμοιο με εκείνου του Staples Center στην αυλή του. Είναι κανονικών διαστάσεων γήπεδο, με αποδυτήρια, με βάρη, με ό,τι χρειάζεται ένας παίκτης. Έχω προπονηθεί εκεί στο παρελθόν. Θεωρώ ότι οι Λέικερς δούλεψαν εκεί».

Στα παραπάνω προσθέστε και την μαρτυρία του Πολ Τζορτζ, ο οποίος αποκάλυψε πως ο ιδιοκτήτης των Κλίπερς έστειλε στους παίκτες του μπασκέτες και βάρη για να συνεχίσουν να δουλεύουν στα σπίτια τους, γεγονός που παραβαίνει τους κανόνες της Λίγκας.

Keywords
Τυχαία Θέματα