Δεν βγαίνουν οι διαιτητές στο ΟΑΚΑ για το δεύτερο ημίχρονο!

19:48 4/3/2020 - Πηγή: To10.gr

Απίστευτα πράγματα στο ΟΑΚΑ και τον ημιτελικό ΑΕΚ-Άρης. Οι Πορτογάλοι διαιτητές δεν έχουν βγει για το δεύτερο ημίχρονο. Όλα δείχνουν ότι δέχθηκαν «επίσκεψη» στα αποδυτήρια!!!

Σύμφωνα με τα λίγα που έχουν γίνει γνωστά έως τώρα οι διαιτητές του αγώνα στο ΟΑΚΑ δεν βγήκαν για το δεύτερο ημίχρονο καθώς φαίνεται πως δέχθηκαν έντονα παράπονα για τη φάση του πέναλτι με το οποίο

ισοφάρισε ο Άρης σε 1-1.

Τι ακριβώς συνέβη ακόμη δεν έχει γίνει γνωστό. Το μόνο σίγουρο είναι πως οι Πορτογάλοι διαιτητές δεν δείχνουν διατεθειμένοι να αφήσουν όσα συνέβησαν στα αποδυτήρια κατά την ανάπαυλα του ημιχρόνου, να περάσουν έτσι.

Οι πληροφορίες κάνουν λόγο για «επίσκεψη» στα αποδυτήρια αλλά και για έντονες σκηνές ανάμεσα στις δύο ομάδες με τον Πορτογάλο διαιτητή να απειλεί πως αν δεν ηρεμήσουν τα πράγματα δεν πρόκειται να βγει για να συνεχίσει τον αγώνα!

Οι Πορτογάλοι διαιτητές είναι κλεισμένοι αυτή την στιγμή στα αποδυτήρια τους και δεν επιτρέπουν σε κανένα να πλησιάσει. Τελικά μετά απο αρκετή ώρα οι διαιτητές βγήκαν για την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου. Μετά απο 18 λεπτά καθυστέρηση το ματς θα συνεχιστεί με τον Πορτογάλο διαιτητή να μιλά με τους δύο αρχηγούς, προφανώς για ότι συνέβη.

Keywords
Τυχαία Θέματα