Δεν τον «βλέπει» η ΑΕΚ τον ΠΑΟΚ

14:47 11/7/2020 - Πηγή: To10.gr

Στον ΠΑΟΚ πανηγυρίζουν από χθες για την απόφαση του CAS κοιτάζοντας κοντόφθαλμα, όπως συνηθίζουν άλλωστε σε όλους τους τομείς, και ελπίζουν ότι με την επιστροφή των επτά βαθμών θα πάρουν αυτοί τη δεύτερη θέση στα playoffs. Θαρρείς και υπάρχει κάποιο κουμπί που θα το πατήσουν και το συνονθύλευμα του Φερέιρα θα γίνει ξαφνικά ομάδα.

Για την ΑΕΚ πάντως δεν αλλάζει τίποτα αυτή η απόφαση.

Το είπε ξεκάθαρα κι ο Καρέρα χθες μιλώντας στη NOVA. Αν κερδίσει τα δικά της ματς, δεν την ενδιαφέρει καν τί θα κάνει ο ΠΑΟΚ. Κι αν ο ΠΑΟΚ χάσει από τον Ολυμπιακό, θα της αρκούν και οι νίκες στα δύο επόμενα ματς.

Στην Ένωση δεν αιφνιδιάστηκαν από την απόφαση του CAS γιατί από το ξεκίνημα του μίνι πρωταθλήματος, είχαν στο μυαλό τους ότι μπορούν να καλύψουν και το χάντικαπ των οκτώ βαθμών κι όχι μόνο του ενός με τον οποίο μπήκαν στα play offs. Μπορεί μετά τη διακοπή η εικόνα των δύο ομάδων να είναι εκ διαμέτρου αντίθετη με την ΑΕΚ σαφώς σε πολύ καλύτερη κατάσταση αλλά το πράγμα είχε αρχίσει να φαίνεται από πολύ νωρίτερα.

Από το πρώτο διάστημα του Καρέρα στην ΑΕΚ, όταν άρχισε σιγά σιγά να την αλλάζει, με τον ΠΑΟΚ παράλληλα να έχει ήδη πάρει την κάτω βόλτα. Κάτι που φάνηκε ξεκάθαρα και στο μεταξύ τους ματς στην Τούμπα, για τον δεύτερο γύρο όπου οι «ασπρόμαυροι» νίκησαν με ένα πέναλτι που δεν θα έπρεπε να δοθεί. Και την ΑΕΚ να είναι η καλύτερη ομάδα στον αγωνιστικό χώρο στη μεγαλύτερη διάρκεια εκείνου του ματς.

Αυτό που μένει τώρα, είναι να παρουσιαστεί η ΑΕΚ σοβαρή και συγκεντρωμένη, αρχής γενομένης από το ντέρμπι της Κυριακής κόντρα στον Παναθηναϊκό ώστε στο τέλος να πάρει αυτό που αξίζει, το εισιτήριο για τα προκριματικά του Champions League.

Keywords
Τυχαία Θέματα