Δεν θα της φταίνε ο Μπουζούκης και ο Χατζηθεοδωρίδης…

08:30 12/6/2020 - Πηγή: To10.gr

Αντιλαμβάνομαι τις μουρμούρες των φίλων της ΑΕΚ που διαβάζουν ότι ο Γιώργος Δώνης θα κάνει αλλαγές στη σύνθεση του Παναθηναϊκού για το ματς με τον ΠΑΟΚ. Σου λένε, με εμάς έβαλε την καλύτερη εντεκάδα του και με τον ΠΑΟΚ θα αρχίσει να κάνει τις αλλαγές. Δύσκολο να πάρουν μια απάντηση που θα τους ικανοποιεί.

Αυτοί έχουν

τον καημό τους με την δεύτερη θέση και ο Δώνης από την πλευρά του θέλει να δώσει σε όλους τη δυνατότητα να παίξουν και να αξιολογηθούν. Εκτιμώ ιδιαίτερα την επαγγελματική στάση του κόουτς που θέλει να αφήσει ένα πλήρη και ενημερωμένο φάκελο στον επόμενο προπονητή του Παναθηναϊκού. Φάκελο με φρέσκες αξιολογήσεις για όλους.

Αντιληπτό το γιατί δυσανασχετούν οι οπαδοί της ΑΕΚ αλλά κάθε ομάδας οι προτεραιότητες είναι διαφορετικές . Ο Παναθηναϊκός δεν πηγαίνει για τίποτα στα πλέι οφ και είναι λογικό να κάνει δοκιμές σε σχήματα και πρόσωπα. Αλλωστε δεν προκύπτει από πουθενά ότι με τις αλλαγές θα ρίξει λευκή πετσέτα. Ισα-ίσα, οι παίκτες που θα μπουν έχουν κάθε λόγιο και κίνητρο να παίξουν καλά και να διακριθούν.

Γνωρίζουν προφανώς ότι δεν παίζουν μόνο για να τους αξιολογήσει ο απερχόμενος αλλά και ο επόμενος. Κατά συνέπεια ας μείνουμε κυρίως στην ορθή λογική του Γιώργου Δώνη που μέχρι το τελευταίο λεπτό στης συνεργασίας του με την πομάδα θα υπερασπιστεί τα συμφέροντά της και θα σεβαστεί τις ανάγκες της και για τη νέα αγωνιστική χρονιά.

Η ΑΕΚ είχε την ευκαιρία και τη δυνατότητα να εκμεταλλευτεί το στραβοπάτημα του ΠΑΟΚ αλλά δεν τα κατάφερε. Η ευθύνη την βαραίνει και το πρόβλημα το δημιούργησε η ίδια στον εαυτό της.

Ο Παναθηναϊκός έχει να αντιμετωπίσει τα δικά του θέματα που δημιουργούν άλλες προτεραιότητες. Η Ενωση έχει δυο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ όπου μπορεί κάλλιστα να πάρει τα αποτελέσματα που της χρειάζονται για να τερματίσει δεύτερη.

Ο ΠΑΟΚ έδειξε ότι δεν είναι σε καλή κατάσταση και εκτός από τα αγωνιστικά βαρύνεται και με προβλήματα ηθικού και ενδιαφέροντος για την πορεία του στην συγκεκριμένη διοργάνωση. Ο Αμπελ Φερέιρα πασχίζει να επαναφέρει την ομάδα του σε κατάσταση αγωνιστικής ετοιμότητας την ώρα που φτάνουν στα αυτιά του οι φωνές για τον Πάμπλο Γκαρσία.

Αν αυτόν τον καταρρακωμένο και χωρίς ουσιαστικό κίνητρο ΠΑΟΚ δεν μπορεί να τον προσπεράσει η ΑΕΚ δεν θα είναι γιατί έπαιξαν ο Μπουζούκης και ο Χατζηθεοδωρίδης αλλά γιατί η ΑΕΚ δεν άντεξε το βάρος και λύγισε…

Keywords
Τυχαία Θέματα