Δεν πέρασαν τα νέα… ήθη της «εξυγίανσης»

22:24 14/8/2019 - Πηγή: To10.gr

Υπάρχουν στιγμές που τα λόγια αδυνατούν να περιγράψουν τους κανονισμούς που ήθελε να περάσει η ΕΠΟ του Βαγγέλη Γραμμένου.

Και είναι πραγματικά ν’ απορεί κάποιος για τις εισηγήσεις που έκαναν οι… εξυγιαντές της ομοσπονδίας, γνωρίζοντας ότι αυτά που ήθελαν να κάνουν δεν μπορούσαν να ψηφιστούν.

Βέβαια από την ΕΠΟ του Γραμμένου όλα μπορεί να τα περιμένει κάποιος και τα όσα προσπάθησαν να περάσουν οι… εξυγιαντές προκάλεσαν έντονες αντιδράσεις.

Εδώ λοιπόν θα πρέπει

να σταθεί κάποιος στο ότι δεν πέρασε η προσπάθεια να μειωθεί η ποινή για απειλές, όπως για παράδειγμα στην περίπτωση του Ιβάν Σαββίδη.

Επίσης χρήζει ιδιαίτερης μνείας ότι θα υπάρχει αφαίρεση βαθμών για επεισόδια εντός γηπέδου που θα οδηγούν σε διακοπή του αγώνα και θα λαμβάνεται υπόψιν η έκθεση της Αστυνομίας.

Αν σε όλα αυτά προσθέσουμε ότι δεν πέρασε και το θέμα της πολυιδιοκτησίας γίνεται εύκολα αντιληπτό ότι τα νέα… ήθη που ήθελε να περάσει η ομοσπονδία δεν προχώρησαν.

Και πώς να γίνουν άλλωστε οι αλλαγές που ήθελε η διοίκηση Γραμμένου, όταν στο άκουσμα τους και μόνο, προκλήθηκαν πολλές αντιδράσεις από τον κόσμο.

Η ΕΠΟ προσπάθησε να περάσει αδιανόητους κανονισμούς οι οποίοι θα προκαλούσαν ακόμα περισσότερα προβλήματα στο ήδη ταλαιπωρημένο ελληνικό ποδόσφαιρο, αλλά οι έντονες αντιδράσεις οδήγησαν σε αλλαγή κατεύθυνσης και τα σχέδια της διοίκησης Γραμμένου έμειναν στα… συρτάρια.

Keywords
Τυχαία Θέματα