Δεν μπορεί να μην πουλήσει τον Ινσούα

21:08 18/1/2020 - Πηγή: To10.gr

Αν βγει με 500.000 ευρώ στην αγορά για να βρει παίκτη, δε θα δυσκολευτεί. Να βρει έναν στο επίπεδο του Ινσούα, μιας και θα τον χρειαστεί αν ο Αργεντινός αποχωρήσει. Κανείς απ’ όσους βρίσκονται στο ρόστερ αυτή τη στιγμή δεν μπορεί να προσφέρει όλα όσα ο Ινσούα δίνει στην ομάδα. Σε όλους τους τομείς.

Αμυντικά και επιθετικά. Από το πάθος και την τρέλα, μέχρι τα επιτυχημένα ανεβάσματα και τις γρήγορες επιστροφές. Όταν ο Χουλτ αποχωρούσε από τον Παναθηναϊκό και ο Ινσούα έπαιρνε… προαγωγή, κανείς δεν περίμενε ότι θα φτάσει σε σημείο να συγκρίνεται

καν με τον Σουηδό. Κι όμως, ο Ινσούα αποδείχτηκε καλύτερος του μικρόσωμου πρώην μπακ του Παναθηναϊκού. Γι’ αυτό και οι Άραβες είναι έτοιμοι να του στρώσουν ένα χαλί εκατομμυρίων. Χρήματα που ούτε θα φανταζόταν ο Αργεντινός πριν από 2-3 χρόνια ότι μπορεί να βρει.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο Παναθηναϊκός έχει πρόταση για τον ακραίο του. Είχε συμβεί και πέρσι, καλοκαίρι του 2018, αλλά τότε δε γινόταν να δοθεί. Θα έπρεπε να βιαστεί για να βρει αντικαταστάτη. Κι όποιος βιάζεται, σκοντάφτει, κυρίως στο ποδόσφαιρο.

Τώρα έχει τον χρόνο να το κάνει. Μπορεί να πάει έως το καλοκαίρι με μια επιλογή που απλά θα δώσει μια επιπλέον λύση στον Δώνη και να μετατρέψει τον αξιόπιστο – κυρίως αμυντικά – Χατζηθεοδωρίδη ως βασικό αριστερό μπακ. Και το καλοκαίρι να βρει έναν αληθινό αντί – Ινσούα, όπως θα επιχειρήσει να βρει και αντί – Γιόχανσον.

Αλλά να αρνηθεί μια πρόταση που φημολογείται πως θα φέρει στα ταμεία ένα ποσό κοντά στο μισό εκατομμύριο, για παίκτη που μένει ελεύθερος σε λίγους μήνες και αρνείται να ανανεώσει, απλά δε γίνεται. Ούτε μπορεί να κόψει τον δρόμο στον παίκτη, που βλέπει να εκτοξεύονται οι αποδοχές του και από 300.000 ευρώ που παίρνει τώρα στον Παναθηναϊκό, να πηγαίνει στα δύο εκατομμύρια, αν φυσικά ισχύουν τα ποσά που ισχυρίζεται ο ατζέντης του.

Για να περάσει ο Παναθηναϊκός σε μια νέα εποχή και να αρχίσει να επιστρέφει στην κανονικότητα, θα πρέπει – και – να πουλάει. Να εξοικονομεί χρήματα που θα τον βοηθήσουν να κλείσει «τρύπες» και να συνεχίσει να μειώνει το χρέος. Δεν πούλησε Χατζηγιοβάνη, Μπουζούκη, Κουρμπέλη, Διούδη, θέλοντας να κρατήσει τον ελληνικό του κορμό. Του δίνεται η ευκαιρία να το κάνει με τον Ινσούα. Για αρχή. Διότι οι πληροφορίες αναφέρουν πως στους επόμενους μήνες θα έρθουν κι άλλες προτάσεις. Και για Έλληνες και για ξένο.

Keywords
Τυχαία Θέματα