Χρέωσε την Ομοσπονδία 50.000 € για βενζίνη!

Το νέο αθλητικό νομοσχέδιο που πέρασε από τη Βουλή και έχει την υπογραφή του Λευτέρη Αυγενάκη, έχει σκοπό να βάλει μια τάξη στις Ομοσπονδίες. Αφαιρώντας από τους προέδρους-δεινόσαυρους τα κεκτημένα και τη… βολή να κάνουν ό,τι θέλουν, δίχως έλεγχο, δίχως άγχος για την… καρέκλα, αλλά και γκρεμίζοντας τα «μαγαζάκια πλουτισμού» που είχαν και έχουν δημιουργήσει ορισμένοι εξ αυτών.

Τα σκάνδαλα, πολλά. Αλλά τα περισσότερα παραμένουν όλα αυτά τα χρόνια στο σκοτάδι. Με τη νέα

τάξη πραγμάτων στη νομοθεσία, ωστόσο, τα στόματα ανοίγουν και περιστατικά κραυγαλέων περιπτώσεων αισχροκέρδειας εις βάρος των ομοσπονδιών, αποκαλύπτονται.

Το πιο πρόσφατο και συνάμα κραυγαλέο περιστατικό αφορά πρόεδρο Ομοσπονδίας, ο οποίος για το έτος 2018 χρέωσε το ταμείο της Ομοσπονδίας με 50.000 ευρώ για τις… βενζίνες του. Ναι, δεν διαβάσατε λάθος. Για τις βενζίνες του. Εμφάνισε εξοδολόγιο ότι για τις μετακινήσεις του ξόδεψε 50.000 € σε βενζίνη. Με την υπόθεση να διαρρέεται από… μέσα από την εν λόγω Ομοσπονδία, τώρα που φαίνεται ότι τα πράγματα αλλάζουν. Μάλιστα, καλά πληροφορημένες πηγές αναφέρουν ότι ελεγκτικές υπηρεσίες του κράτους έχουν καταφέρει να εντοπίσουν… χρυσάφι σε ορισμένες περιπτώσεις.

Και ήδη σχηματίζονται φάκελοι που εάν ολοκληρωθούν, μπορεί να οδηγήσουν πολύ κόσμο ενώπιον της δικαιοσύνης.

ΕΣΩΡΟΥΔΑ ΚΑΙ «SEX CLUBBING»

Παλαιότερα ορκωτοί λογιστές έχουν… φρύξει με όσα έχουν βρει σε αποδείξεις και τιμολόγια που έχουν περαστεί στα έξοδα ομοσπονδιών. Αλλά φαίνεται ότι κάποιοι… σκανδαλιάρηδες πρόεδροι έφτασαν στο σημείο να περάσουν ως έξοδα… γυναικεία εσώρουχα, αλλά και αποδείξεις από γνωστό μαγαζί του εξωτερικού, το οποίο λειτουργεί ουσιαστικά ως «σεξ κλαμπ».

Με λίγα λόγια, ο «μερακλής» απεσταλμένος φέρεται να χρέωσε στην ομοσπονδία τη… σεξουαλική του εκτόνωση. Και ήταν τόσο σίγουρος ότι δεν θα ασχοληθεί κανείς μαζί του και δεν θα το πάρει κανείς χαμπάρι, που αποφάσισε να κόψει και απόδειξη!

Keywords
Τυχαία Θέματα