Χάλκινη στην Πολωνία η Πρεβολαράκη

14:51 5/8/2019 - Πηγή: To10.gr

Το χάλκινο μετάλλιο στα 53 κιλά στο διεθνές τουρνουά Πάλης που διεξήχθη στην Πολωνία κατέκτησε η Μαρία Πρεβολαράκη. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια που συνεχίζει την προετοιμασία της ενόψει Παγκοσμίου πρωταθλήματος, πραγματοποίησε πολύ καλές εμφανίσεις και είναι χαρακτηριστικό ότι δεν έχασε κανένα τεχνικό σημείο!

Στον πρώτο αγώνα η Κυρία της ελληνικής Πάλης νίκησε με 8-0 την Βιλαέσκουσα (ΗΠΑ) και προκρίθηκε στην επόμενη φάση. Στα προημιτελικά αντιμετώπισε την Ζάσινα και το ισόπαλο 1-1 ευνόησε την αθλήτρια από την Πολωνία, όπου έφτασε έως τον τελικό.

Στα

ρεπεσάζ η Πρεβολαράκη νίκησε με 11-1 την Κιπέρνς (Νορβηγία), ενώ στον αγώνα για το χάλκινο μετάλλιο επικράτησε με 6-0 της Γουέντλ (Γερμανία)

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια έμεινε ικανοποιημένη από την παρουσία της και δήλωσε: «Ηταν ένα πολύ δυνατό τεστ ενόψει του παγκόσμιου πρωταθλήματος. Ήρθα για να δώσω αγώνες, να δω σε τι κατάσταση βρίσκομαι και τι θα πρέπει να διορθώσω στην προετοιμασία μου έως το παγκόσμιο. Είμαι ικανοποιημένη από την εμφάνισή μου», τόνισε αρχικά η Πρεβολαράκη και στη συνέχεια μίλησε για το «μαύρο» 2019 που έχουν φύγει τρεις μεγάλες προσωπικότητες της ελληνικής πάλης.

«Δυστυχώς αυτή η χρονιά ήταν μια μαύρη χρονιά για την ελληνική πάλη, που έχασε σπουδαίους ανθρώπους. Όπως ο προπονητής μας και πατέρας μας Παναγιώτης Αρκουδέας, ύστερα ο Χολίδης και τώρα ο Ποζίδης. Η προσπάθεια μας για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο θα είναι αφιερωμένη στην μνήμη αυτών των σπουδαίων ανθρώπων».

Keywords
Τυχαία Θέματα