Μπουλς : Ο καθοριστικός ρόλος του Καρνισόβας στην υπογραφή Ντόνοβαν

15:50 26/9/2020 - Πηγή: To10.gr

Ο άλλοτε παίκτης του Ολυμπιακού δέχθηκε έντονη κριτική από τον Τύπο στο Σικάγο αλλα και από τους αγανακτησμένους οπαδούς των Μπουλς, που ήθελαν να δουν τον Τζιμ Μπόιλεν να αποχωρεί από τους «ταύρους». Ο νέος αντιπρόεδρος των Μπουλς άργησε θεωρητικά να λύσει τη συνεργασία του με τον πρώην τεχνικό της ομάδας και η κριτική που του ασκήθηκε ήταν αδιανόητη.

Φυσικά, ο Καρνισόβας έφερε τούμπα όλο το «παιχνίδι» τις τελευταίες ώρες, μετά την πρόσληψη του Μπίλι Ντόνοβαν.
Μάλιστα, στο «Athletic» σημειώνουν πως αν ο Μπόιλεν είχε απολυθεί νωρίτερα, το Σικάγο θα είχε κινηθεί πιο γρήγορα για προπονητή και δεν θα προλάβαινε τις εξελίξεις από την Οκλαχόμα με τον Ντόνοβαν. Ένα ντόμινο εξελίξεων που δικαιώνει πλήρως την υπομονετική τακτική του Αρτούρας.

Με άλλα λόγια, η στρατηγική του Λιθουανού παράγοντα των Μπουλς, που καραδωκούσε συνεχώς πάνω από την  αγορά των προπονητών, απέδωσε πλήρως και στο Σικάγο βρήκαν τον άνθρωπο που μπορεί να αλλάξει το προφίλ της ομάδας. Να σημειωθεί πως στους διαθέσιμους τεχνικούς ούτε υπήρχε, ούτε υπάρχει κάτι καλύτερο για το παρών και το μέλλον της ομάδας.

Ο 55χρονος προπονητής επιβεβαίωσε πως ο «ΑΚ» έπαιξε καθοριστικό ρόλο στις διαπραγματεύσεις, λέγοντας μεταξύ άλλων:«Ο Καρνισόβας με κάλεσε και μιλήσαμε, μαζί με τον GM της ομάδας. Έμεινα έκπληκτος με αυτά που άκουσα από τον Αρτούρας, από το πώς ήθελε να χτίσει τους Μπουλς. Είναι ένας άνθρωπος που θα προχωρήσουμε μαζί, χέρι – χέρι, στην προσπάθειά μας να χτίσουμε πράγματα».
Keywords
Τυχαία Θέματα