Μπορεί η Εθνική να νικήσει τους Αμερικανούς; (poll)

13:22 6/9/2019 - Πηγή: To10.gr

Η Ελλάδα το μεσημέρι του Σαββάτου παίζει με τις ΗΠΑ για την φάση των 16, σε ένα ματς «τελικό» για την πρόκριση στα προημιτελικά. Ματς που μπορεί να εξελιχθεί σε «ζωής ή θανάτου» αν νωρίτερα η Βραζιλία έχει νικήσει την Τσεχία.

Τότε η Εθνική μας θα χρειάζεται μόνο την νίκη για να διατηρήσει τις ελπίδες της για πρόκριση, αλλιώς το ματς της Δευτέρας με την Τσεχία θα είναι διαδικαστικού χαρακτήρα πριν το ταξίδι της επιστροφής με μια

ακόμη αποτυχία για την «επίσημη αγαπημένη».

Οι Αμερικανοί προφανώς και δεν έχουν καμία σχέση με dream team, σίγουρα δεν είναι ανίκητοι κάτι που φάνηκε και στα παιχνίδια του ομίλου του πρώτου γύρου. Από την άλλη δεν παύει να αποτελούνται από ΝΒΑers με ότι αυτό συνεπάγεται. Και να είναι σαφέστατα το φαβορί όχι απλά για τη νίκη επί της Ελλάδας αλλά και για την κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Στον αντίποδα η Εθνική μας με την εικόνα που έχει παρουσιάσει έως τώρα πιο πολύ προβληματίζει παρά προσφέρει αισιοδοξία. Όμως είναι ένα μεγάλο ματς με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να έχει μπροστά του ένα μεγάλο κίνητρο. Ένα μεγάλο ματς που όλα είναι πιθανά από την Εθνική μας που το μόνο σίγουρο είναι πως διαθέτει σπουδαίες παίκτες και το καλύτερο ρόστερ των τελευταίων χρόνων όπου αγνοείται η επιτυχία.

Θα τα καταφέρει απέναντι στους Αμερικανούς. To10.gr σας δίνει την ευκαιρία να προβλέψετε τι θα συμβεί στο ματς του Σαββάτου. Αν θα νικήσουμε, αν θα μας καταβάλουν εύκολα οι Αμερικανοί ή αν θα το παλέψουμε αλλά δεν θα τα καταφέρουμε.

Keywords
Τυχαία Θέματα