Μπολ Μπολ : Το απίστευτο ντεμπούτο του, τον οδήγησε σε drug test (pic)

17:32 23/7/2020 - Πηγή: To10.gr

Και τι δεν… έκανε στο ντεμπούτο του στο ΝΒΑ ο Μπολ Μπολ.

Στη φιλική νίκη των Ντένβερ Νάγκετς επί των Ουάσινγκτον Ουίτζαρς ο γίγαντας σέντερ πραγματοποίησε την εμφάνιση της ζωής του. 16 πόντους, 10 ριμπάουντ και 6 τάπες ήταν η «παχουλή» συγκομιδή του γιου του πρώην ΝΒΑερ Μανούτε Μπολ, η οποία… μαγνήτισε τα βλέμματα

στο Ορλάντο και ανάγκασε τους πάντες να μιλούν για εκείνον.

«Ήταν το πρώτο του ματς στο ΝΒΑ και να έχει τέτοια επίδοση είναι σπουδαίο. Τον βάλαμε στη μέση του σχήματός μας και όλα περνούσαν από αυτόν, για να τον αφήνουμε να κόβει τους αντιπάλους μας. Έκανε πραγματικά εξαιρετική δουλειά. Μπορεί να κουράστηκε στην πορεία, αλλά αυτό ήταν αναμενόμενο, αφού έπαιξε 32 λεπτά” είπε ο Μάικ Μαλόουν που πρόσθεσε ότι “είμαι περήφανος γι’ αυτόν. Προφανώς και στα επόμενα φιλικά θα πάρει ευκαιρίες να αγωνιστεί, να μεγαλώσει και να μάθει να παίζει σε αυτό το επίπεδο», δήλωσε για εκείνον ο προπονητής της ομάδας Μάικ Μαλόουν.

Ενώ, ο συμπαίκτης του Τρόι Ντάνιελς τόνισε για εκείνον: «έχει πολύ μεγάλη προοπτική για να γίνει σπουδαίος παίκτη. Ο Μπολ Μπολ έκανε αυτό που κάνει. Είναι μακρύς, μπορεί να σουτάρει, μπορεί να ντριπλάρει. Δουλεύει πολύ και γίνεται πιο δυνατός. Θα γίνει ένας πολύ, πολύ καλός παίκτης»

Bol Bol was scheduled for a random drug test after today's game pic.twitter.com/qPRgVe32O6

— Bleacher Report (@BleacherReport) July 22, 2020

Keywords
Τυχαία Θέματα