Μπόγρης: «Χειρότερο το ελληνικό πρωτάθλημα χωρίς τον Ολυμπιακό»

Ο Γιώργος Μπόγρης πλέον αγωνίζεται στο ισπανικό πρωτάθλημα με την φανέλα της Τενερίφη, αφήνοντας την Basket League, όπου ξεκίνησε τη σεζόν με τον Προμηθέα.

Ο Έλληνας σέντερ μιλώντας σε Μέσο της Ισπανίας, στάθηκε στην ζωή του πλέον αλλά και για το ελληνικό πρωτάθλημα και την απουσία του Ολυμπιακού σε

αυτό.

Ο Μπόγρης είπε Diario de Avisos για:

– την επιστροφή του στην Ισπανία: «Είμαι πολύ χαρούμενος για την επιστροφή μου. Στην Ελλάδα και την Ισπανία υπάρχουν δυο πράγματα που δεν μπορείς να βρεις πουθενά αλλού στον κόσμο: Την καρδιά και την χαρά. Γι’ αυτό ακριβώς είμαι τόσο χαρούμενος… Στην Τενερίφη απολαμβάνω το μπάσκετ και τη ζωή»!

– την αγάπη των φιλάθλων: «Την ένιωσα από την πρώτη στιγμή… Από τα social media μέχρι την άφιξη μου στο αεροδρόμιο και την αντιμετώπιση του κόσμου στον δρόμο. Εδώ έχουν πολύ αγάπη για την Georgito και ο Georgito έχει πολύ αγάπη για εσάς»!

– την απόφαση του να γυρίσει στην Τενερίφη: «Ήταν πολύ εύκολο. Στην Ελλάδα δεν ήμουν χαρούμενος φέτος μέχρι τη στιγμή που μου τηλεφώνησε ο Τσους (σ.σ. Βιδορέτα). Σε ένα λεπτό όλα ήταν ξεκάθαρα! Μίλησαν με τον ατζέντη μου και το ζήτημα έκλεισε…».

– τη σεζόν στον Προμηθέα: «Όταν σε όλη τη ζωή σου παίζεις στο top επίπεδο και κάνεις ένα βήμα πίσω, είναι δύσκολο να προσαρμοστείς… Στην Ελλάδα δεν υπάρχουν πολλά παιχνίδια που σε κάνουν να νιώθεις πίεση. Έπειτα από μια εβδομάδα εκεί, κατάλαβα ότι έπρεπε να γυρίσω στη Liga Endesa. Η πρώτη μου επιλογή ήταν η Τενερίφη και ο Τσους Βιδορέτα».

– την απουσία του Ολυμπιακού από την Α1: «Κάνει κακό σε όλους… Πολύ κακό. Είναι κακό για την λίγκα και για τους Έλληνες παίκτες. Η εικόνα του πρωταθλήματος είναι χειρότερη, γιατί όλοι χρειαζόμαστε τα ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό»

Keywords
Τυχαία Θέματα