Μπεστ: «Ενθουσιασμένοι που θα παίξουμε στο Basketball Champions League»

Ετοιμος για την πρεμιέρα των ομίλων του Basketball Champions League είναι ο ΠΑΟΚ, με τον Κώστα Φλεβαράκη και τους παίκτες του να μετρούν αντίστροφα για το αυριανό εντός έδρας παιχνίδι με την Μπεσίκτας (15/10, 19:30).

Ο Άαρον Μπεστ μιλώντας στην Media Day του Δικεφάλου ενόψει της αυριανής μάχης με την τούρκικη ομάδα, τόνισε ότι ο ίδιος και οι συμπαίκτες του είναι ενθουσιασμένοι που θα παίξουν στο Basketball Champions League

και επισήμανε ότι άπαντες δουλεύουν σκληρά στο «ασπρόμαυρο» στρατόπεδο, για να βελτιωθεί η εικόνα της ομάδας.

Αναλυτικά, τα όσα είπε: 

Για το παιχνίδι με την Μπεσίκτας: «Η Μπεσίκτας είναι μια πολύ καλή ομάδα, είμαστε ενθουσιασμένοι που θα παίξουμε στο Champions League»

Αν θα δούμε κάτι διαφορετικό από τον ΠΑΟΚ: «Ο στόχος μας είναι να βελτιωνόμαστε καθημερινά, και να διορθώνουμε τα λάθη μας μέσω σκληρής δουλειάς».

Για τον στόχο του ΠΑΟΚ: «Ο στόχος είναι να είμαστε καλύτεροι μέρα με την μέρα, είμαστε μια νέα ομάδα που θέλουμε να μάθουμε πράγματα και να δώσουμε».

Τι περιμένει να δει από την Μπεσίκτας: «Είναι μια πολύ σκληρή ομάδα που παίζει σε υψηλό επίπεδο, θα προσπαθήσουμε να το ματσάρουμε αυτό και να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό»

Keywords
Τυχαία Θέματα