Μπερλουσκόνι: «Δώστε πίσω τη Μίλαν»

Ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι δεν είναι από εκείνους οι οποίοι αφήνουν να περάσει ασχολίαστή μία κατηγορία προς το πρόσωπο τους. Ο «καβαλιέρε» απάντησε καυστικά στον διευθύνοντα σύμβουλο της Μίλαν, Ιβάν Γκαζίδη και στα υπονοούμενα του για την οικονομική κατάσταση που παρέλαβε η τωρινή ιδιοκτησία.

Ας το πάρουμε από την αρχή… Στην παρουσίαση του νέου προπονητή της Μίλαν, Στέφανο Πίολι, ο Γκαζίδης επιχείρησε να αμυνθεί στις επικρίσεις κατά της διοίκησης. «Οι ιδιοκτήτες αξίζουν τον σεβασμό γιατί έσωσαν την ομάδα από τη χρεωκοπία

και δεν επέτρεψαν τον υποβιβασμό της στη Serie D» ανέφερε ο Γκαζίδης.

Η ατάκα του Γκαζίδη προκάλεσε την ενόχληση του Μπερλουσκόνι, ο οποίος άφησε τη σπόντα του. «Αυτές είναι φράσεις που κάποιος μπορεί ναι πει μόνο αν πηγαίνει στην τουαλέτα και κλείσει πρώτος την πόρτα. Όσον αφορά δε στο πώς θα κάνουμε την Μίλαν να γίνει ξανά η σπουδαία ομάδα που ήταν στο παρελθόν, είναι απλό, αν και ταυτόχρονα δύσκολο να συμβεί. Δώστε πίσω την Μίλαν στον Σίλβιο Μπερλουσκόνι», δήλωσε χαρακτηριστικά ο πρώην πρωθυπουργός της Ιταλίας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Μπερλουσκόνι έδωσε τις μετοχές του στη Μίλαν, αλλά παρέμεινε στο ποδόσφαιρο. Ο Μπερλουσκόνι είναι ο μεγαλομέτοχος της Μόντσα και έχει ορίσει επικεφαλής τον επί δεκαετίες συνεργάτη του στο Σαν Σίρο, Αντριάνο Γκαλιάνι.

Keywords
Τυχαία Θέματα