Μπαρτσελόνα-Μπιλμπάο 1-0

00:58 24/6/2020 - Πηγή: To10.gr

Η Μπαρτσελόνα μπορεί να αγχώθηκε κόντρα στην Μπιλμπάο, ωστόσο με ένα γκολ του Ιβάν Ράκιτιτς κατάφερε να πάρει την νίκη. Στο +3 η ομάδα του Κίκε Σέτιεν, η οποία όμως έχει ένα παιχνίδι περισσότερο.

Οι Μπλαουγκράνα φάνηκαν επηρεασμένοι από την ισοπαλία κόντρα στην Σεβίλλη, δεν έπιασαν υψηλά στάδια απόδοσης, ωστόσο το γκολ του Κροάτη μέσου, ο οποίος είχε μπει στον αγωνιστικό χώρο σαν αλλαγή ήταν αρκετό για να ξεκλειδώσει την άμυνα των Βάσκων.

Η Μπιλμπάο ήταν αυτή

που μπήκε πιο δυναμικά στο παιχνίδι. Στο 21ο λεπτό η κεφαλιά του Γεράι πέρασε μόλις πάνω από τα δοκάρια του Τερ Στέγκεν, ενώ στο 23’ ο Πικέ πρόλαβε σωτήρια τον Ουίλιαμς

Η Μπαρτσελόνα ήταν ακίνδυνη, ωστόσο στο 72ο λεπτό μετά από φάση διαρκείας στα καρέ της Μπιλμπάο, ο Ράκιτιτς με πλασέ από κοντά έκανε το 1-0.

Στο 80ο λεπτό ο Μέσι χόρεψε την άμυνα της Μπιλμπάο αλλά το σουτ του έξυσε το δοκάρι του Σιμόν και στο 84’ μετά από σέντρα του Μπαλενθιάγα από αριστερά, ο Τερ Στέγκεν δε βγήκε σωστά αλλά ο Ραούλ Γκαρσία δεν πήρε την κεφαλιά. Στο 89ο λεπτό το συρτό σουτ του Μέσι πέρασε και πάλι έξω αφού βρήκε σε σώματα.

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Τερ Στέγκεν, Πικέ, Λενγκλέ, Άλμπα, Σεμέδο, Βιδάλ, Μπούσκετς (64’ Ράκιτιτς), Αρτούρ (56’ Πουτς), Γκριεζμάν (65’ Φάτι), Μέσι, Σουάρες (85’ Μπρέθγουεϊτ)

ΜΠΙΛΜΠΑΟ: Σιμόν, Μπαλενθιάγα, Ντε Μάρκος, Γεράι, Λέκουε (69’ Κάπα), Ουνάι Λόπεθ (57’ Μουνιαΐν), Ουνάι Νούνιεθ, Βέσγα, Σάνσετ (77’ Ραούλ Γκαρσία), Κόρδοβ

Keywords
Τυχαία Θέματα