Μπάγερν Μονάχου: Αποχαιρέτησε τους παίκτες ο Κόβατς (pic)

14:30 5/11/2019 - Πηγή: To10.gr

Η Μπάγερν Μονάχου ετοιμάζεται για την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό για την τέταρτη αγωνιστική του Champions League (6/11, 19:55).

Ο Νίκο Κόβατς, που απολύθηκε πριν δύο μέρες από την τεχνική ηγεσία των Βαυαρών, βρέθηκε σήμερα το πρωί στο προπονητικό κέντρο της ομάδας και αποχαιρέτησε τους παίκτες του.

Το παρών έδωσε και ο αδερφός του, Ρόμπερτ Κόβατς,

με τους δύο Κροάτες να λένε οριστικά αντίο. Στη συνάντηση βρίσκονταν οι Ρουμενίγκε και Σαλιχάμιζιτς, με τον Νίκο Κόβατς να ευχαριστεί τους πάντες για τον 1,5 χρόνο παρουσίας του στην ομάδα.

Οι παίκτες από τη μεριά τους, παρά το αρνητικό κλίμα που υπήρχε στα αποδυτήρια, ευχαρίστησαν τον 48χρονο για τη συνεργασία τους και κάπως έτσι έκλεισε ο κύκλος του Κόβατς στην Μπάγερν.

Υπό τις οδηγίες του, το γερμανικό κλαμπ κατέκτησε το πρωτάθλημα Γερμανίας, το κύπελλο αλλά και το Super Cup.

Να θυμίσουμε ότι στο αυριανό ματς με τους «ερυθρόλευκους», αλλά και σε εκείνο με την Ντόρτμουντ, στον πάγκο θα καθίσουν ο Ο Χάνσι Φλικ μαζί με τον Χέρμαν Γκέρλαντ.

Niko Kovač und Robert Kovač verabschiedeten sich am Dienstagmorgen persönlich von der Mannschaft am Trainingsgelände an der Säbener Straße. #FCBayern https://t.co/Do9nWI8zhy

— FC Bayern München (@FCBayern) November 5, 2019

Keywords
Τυχαία Θέματα