Αταμάν : «Η Εφές είναι μια από τις ομάδες που υπέστη τη μεγαλύτερη αδικία στην ιστορία του αθλητισμού»

19:30 23/9/2020 - Πηγή: To10.gr

Η πανδημία του κορωνοϊού ήταν εκείνη που έφερε «στοπ» στη περσινή χρονιά της Ευρωλίγκας στα μέσα Μαρτίου, με τους ιθύνοντες της κορυφαίας διασυλλογικής ευρωπαϊκής διοργάνωσης να ανακοινώνουν στις 25 Μαΐου πως οριστικά δεν θα συνεχιστεί η σεζόν.

Το γεγονός, αυτό δεν άρεσε καθόλου στον προπονητή της Εφές, Εργκίν Αταμάν. Η τουρκική ομάδα ήταν στην πρώτη θέση κατά τη κανονική διάρκεια, έξι αγωνιστικές πριν τα πλέι οφ και η διακοπή

αυτή σύμφωνα με τον κόουτς του συλλόγου ήταν η μεγαλύτερη αδικία στην ιστορία του αθλητισμού.

«Η Εφές είναι μια από τις ομάδες που υπέστη τη μεγαλύτερη αδικία στην ιστορία του αθλητισμού! Ήμασταν δυο νίκες πάνω από τον πλησιέστερο αντίπαλο μας ενώ απέμεναν έξι αγώνες για το τέλος της κανονικής διάρκειας. Ήμασταν το μεγαλύτερο φαβορί για τον τίτλο. Εκείνη την περίοδο ήταν σωστό να σταματήσουμε προσωρινά τους αγώνες όμως δεν υπάρχει σοβαρός λόγος που η σεζόν τερματίστηκε οριστικά! Ειδικά από τη στιγμή που το ΝΒΑ και το ποδόσφαιρο συνεχίστηκαν. Έγινε μεγάλη αδικία. Δεν υπήρχε εγγύηση ότι θα ήμασταν πρωταθλητές αλλά αν χάναμε, θα έπρεπε να έχουμε χάσει στο γήπεδο», υπογράμμισε ο Αταμάν.

Keywords
Τυχαία Θέματα