Αταλάντα-Λάτσιο 3-2

00:46 25/6/2020 - Πηγή: To10.gr

Επική ανατροπή πραγματοποίησε η Αταλάντα, η οποία και αν βρέθηκε να χάνει με 2-0 βρήκε να βρει τα ψυχικά αποθέματα και να φέρει το παιχνίδι τούμπα. Η ομάδα από το Μπέργκαμο δούλεψε και για την Γιουβέντους, η οποία πλέον βρίσκεται στο +4 από τους Λατσιάλι.

Στο 5ο λεπτό ο Σαπάτα έκανε τραγική έξοδο αλλά ο Σαπάτα αστόχησε και στη κόντρα, ο Λατσάρι σέντραρε από αριστερά και ο Ντε Ρόουν πέτυχε αυτογκόλ για το 0-1. Μάλιστα στο 11’ ο Μιλίνκοβιτς Σάβιτς με ένα απίστευτο σουτ έξω από την περιοχή, έγραψε το 0-2 για τη Λάτσιο. Κάπου εκεί η Αταλάντα έβγαλε αντίδραση και αφού ο Μαλινόβσκι προειδοποίησε

στο 31΄, ο Χάτεμπουρ στο 38΄ σέντραρε από δεξιά και ο Γκόζενς με κεφαλιά έγραψε το 2-1.

Στο 49’ το σουτ του Φρόιλερ πέρασε λίγο έξω, ενώ στο 50’ το σουτ του Ντζιμσίτι έξυσε τα δοκάρια της Λάτσιο. Και τελικά στο 66ο λεπτό ο Μαλινόβσκι με απίθανο σουτ έξω από την περιοχή έκανε το 2-2.

Η Αταλάντα είχε τον πλήρη έλεγχο του παιχνιδιού και στο 80΄ βρήκε και το γκολ νίκης. Ο Μουριέλ εκτέλεσε από δεξιά το κόρνερ και ο Παλομίνο με κεφαλιά έγραψε το 3-2, ολοκληρώνοντας έτσι την μεγάλη ανατρόπη.

ΑΤΑΛΑΝΤΑ: Γκολίνι, Τολόι, Ντζιμσίτι, Παλομίνο, Γκόμες, Ντε Ρόουν, Γκόζενς (70’ Καστάιν), Χάτεμπουρ, Φρόιλερ, Μαλινόβσκι (77’ Ίλιτσιτς), Σαπάτα (70’ Μουριέλ).

ΛΑΤΣΙΟ: Στρακόσια, Ατσέρμπι, Ράντου (77’ Μπάστος), Αλμπέρτο (77’ Άντερσον), Λατσάρι, Κορέα (55’ Καϊσέδο), Κατάλντι (60’ Παρόλο), Σάβιτς, Πάτρικ, Γιόνι (76’ Λουκάκου), Ιμόμπιλε.

Keywords
Τυχαία Θέματα