Ασταμάτητος ο Σουντανί: Σκόραρε στην επιστροφή του στην Εθνική Αλγερίας (vids)

Η περσινή ήταν μια δύσκολη χρονιά. Υπέστη ρήξη πρόσχθιου χιαστού. Εχασε σχεδόν όλη τη σεζόν στη Νότιγχαμ Φόρεστ. Εχασε τη φυσική του κατάσταση. Την καλή του ψυχολογία. Το κέφι του. Κυρίως, ένιωσε την αμφισβήτηση για το κατά πόσο μπορεί να συνεχίσει να παίζει ποδόσφαιρο στο κορυφαίο επίπεδο. Και να ξεχωρίζει. Οπως έκανε σε όλη τη διάρκεια της καριέρας του. Πλέον, τέτοιες απορίες για τον Χιλάλ Σουντανί δεν υπάρχουν. Ο επιθετικός του Ολυμπιακού επέστρεψε για τα καλά. Και παίζει το ποδόσφαιρο

που ξέρει.

Ο 32χρονος Αλγερινός επιθετικός, μετά τα 5 γκολ που έχει πετύχει φέτος με τη φανέλα του Ολυμπιακού και τις εξαιρετικές του εμφανίσεις, επέστρεψε στην Εθνική Αλγερίας. Και το έκανε με στιλ. Και γκολ. Μπήκε στον αγωνιστικό χώρο στο 81ο λεπτό του αγώνα με τη Ζάμπια, στο πλαίσιο των προκριματικών του Κόπα Αφρικα, και 4 λεπτά μετά, έκανε το 4-0 για τη χώρα του, με πλασέ από το ύψος του πέναλτι.

Αυτή ήταν η 50ή επίσημη συμμετοχή του Σουντανί με τη φανέλα της Εθνικής Αλγερίας, αλλά και το 23ο γκολ του. Τελευταία φορά που φόρεσε τη φανέλα του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος της χώρας του, ήταν στις 7 Ιουνίου 2018, στην εκτός έδρας ήττα με 3-0 από την Πορτογαλία! Κόντρα στη Ζάμπια επέστρεψε και εν τέλει βοήθησε την ομάδα του να νικήσει τελικά με 5-0.

ΟΛΑ ΤΑ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Keywords
Τυχαία Θέματα