Αρτέτα : «Αν ο Μέσι έρθει στην Αγγλία, τότε θα το απολαύσουμε όλοι»

23:05 27/8/2020 - Πηγή: To10.gr

Όλος ο ποδοσφαιρικός πλανητής κινείται στους ρυθμούς του Λιονέλ Μέσι. Ο Αργεντίνος σούπερ σταρ το απόγευμα της Τρίτης (25/8) έκανε γνωστή την επιθυμία του να αποχωρήσει από την Μπαρτσελόνα και ήδη πολλά σενάρια έχουν κυκλοφορήσει για το μέλλον του.

Αυτήν την στιγμή ο πιθανότερος προορισμός του Pulga φαντάζει η Μάντσεστερ Σίτι και ήδη άνθρωποι από το στενό του περιβάλλον τονίζουν ότι ο 33άχρονος άσος έχει συμφωνήσει σε όλα με την ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα.

Θέση

για όλα τα παραπάνω πήρε ο Μικέλ Αρτέτα, με τον προπονητή της Άρσεναλ να τονίζει αρχικά ότι τον στεναχωρεί το γεγονός ότι ο Μέσι έχει σκοπό να φύγει από την Μπαρτσελόνα, αλλά παράλληλα τόνισε ότι αν ο Αργεντίνος μετακομίσει στην Αγγλία θα είναι ανεβάσει ακόμα περισσότερο επίπεδο το αγγλικό ποδόσφαιρο.

Δείτε αναλυτικά όσα ανέφερε:

«Ήμουν οπαδός της Μπαρτσελόνα από μικρός, όποτε μου είναι στενλαχωρο να βλέπω τον καλύτερο ποδοσφαιριστή όλων των εποχών να φεύγει. Ας δούμε πως θα εξελιχθούν τα πράγματα, ωστόσο αν ο Μέσι έρθει τελικά στην Premier League, τότε θα το απολαύσουμε όλοι.Το καλύτερο πρωτάθλημα του κόσμου χρειάζεται να έχει τους καλύτερους παίκτες».

Keywords
Τυχαία Θέματα