Αρμάνι Μιλάνο – Ερυθρός Αστέρας 67-77

23:44 5/12/2019 - Πηγή: To10.gr

Ο Ντράγκαν Σάκοτα έχει το… κοκαλάκι της νυχτερίδας, ή ο Έτορε Μεσίνα βιώνει τη μεγαλύτερη κρίση της σεζόν; Μπορεί να ισχύουν και τα δύο, καθώς με τον «Σάλε» στον πάγκο ο Ερυθρός Αστέρας μετρά 2/2, ενώ την ίδια στιγμή η Αρμάνι, που ηττήθηκε από τους Σέρβους με 67-77, κάνει… καταμέτρηση απωλειών, έχοντας τρεις συνεχόμενες και 4/5 παιχνίδια. Διόλου άσχημα από τη μια, χειρότερα δεν γίνεται από την άλλη.

Η αλήθεια είναι πως δεν υπήρξε στιγμή που το ματς δεν ήταν ντέρμπι κι ίσως η διαφορά των 10 πόντων να μην αποτυπώνει την αλήθεια, όμως από την άλλη οι Ιταλοί περίμεναν ανάκαμψη κι αντ’ αυτού

είδαν την ομάδα τους να βυθίζεται στον βαθμολογικό πίνακα. Η εικόνα του κόσμου που αποχωρούσε πριν τη λήξη, εκδηλώνει και την απογοήτευση που έχει κυριεύσει την ομάδα του Αρμάνι.

Η… επανεμφάνιση του Ντέρικ Μπράουν ήρθε κι έδεσε με την εξαιρετική παρουσία του Λορέντσο Μπράουν, ο οποίος νίκησε κατά κράτος τον Σέρχι Ροντρίγκεθ. Βάλτε και τους πόντους του Μπάρον, το πάθος του Γκιστ (κι ένα σημαντικό καλάθι, το μοναδικό που πέτυχε) κι έχετε την εικόνα μιας ομάδας που πήγε με σκοπό να πάρει αυτό που ήθελε κι έκανε το «θέλω» της… «μπορώ».

Το Μιλάνο, εδώ και χρόνια, λυγίζει όταν το «πρέπει» μπαίνει στην εξίσωση. Με μοναδικό διψήφιο τον Σέρχι δεν μπορούσε να πάει πουθενά. Ο Μεσίνα είναι προπονητής που παίζει «mind game», αλλά στη συγκεκριμένη βραδιά η ομάδα του έχασε πολλές φορές το μυαλό της. Και δεν είχε την άνεση, σ’ ένα τόσο κλειστό παιχνίδι.

Τα δεκάλεπτα: 18-20, 40-39, 50-57, 67-77.

Keywords
Τυχαία Θέματα